Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes : pobles i cultures vs poder i estats
Llibertat.cat "Després d'un any..."
03 nov 2007
Fa tot just un any, després d'uns mesos de maduració, sortia a la xarxa Llibertat.cat, des de la creença que l'Esquerra Independentista requeria d'un espai d'informació a la xarxa que en donés a conèixer l'activitat. És l'hora, doncs, de fer-ne un balanç.

D'entrada, després d'aconseguir arribar a les 8700 i escaig entrades úniques en un mes i assolir una mitjana de gairebé 750 visites diàries, superada en escreix entre setmana, el col·lectiu de persones que tirem endavant la portalada té motius per estar content.
Més enllà de les visites, però, hi ha tres raons fonamentals per valorar positivament el que s'ha fet durant aquest any: en primer lloc, perquè hem omplert un buit en l'àmbit de la comunicació a internet, cosa que diverses veus reclamaven; en segon lloc, perquè hem superat el que havia estat fins aleshores l'antic Llibertat.com, eliminant uns fòrums de discussió que s'havien mostrat improductius i tapaven la resta de feina així com evitant esdevenir un simple espai de reproducció de comunicats de diferents organitzacions; i en tercer lloc, perquè s'ha superat en qualitat i quantitat qualsevol experiència anterior de comunicació a internet impulsada des de l'àmbit de l'Esquerra Independentista.

Publicant allò que no surt als diaris, entrevistant aquelles persones silenciades pel poder mediàtic , fent un seguiment d'aquelles mobilitzacions que són sistemàticament esbiaixades en d'altres mitjans..., segons el nostre parer, treballem per generar un espai on existeix una informació que no es troba en d'altres portals, una tasca com més va, més important en la mesura que, tal com hem pogut copsar, existeix una major voluntat i interès de conèixer què és l'Esquerra Independentista.

Aquest balanç positiu, però, no ens entela la vista. D'una banda, som conscients que, tot i haver superat un any d'existència, la consolidació del projecte es produirà en els dels dos propers anys, que seran la prova de foc veritable. D'altra banda, també creiem que Llibertat.cat ha de millorar en molts aspectes si vol respondre a les necessitats del nostre país i del moviment polític al qual se sent vinculat, si bé cal tenir en compte que el nostre treball voluntari imposa unes restriccions i limitacions que no tenen els mitjans amb professionals

Aquest és el propòsit de la gent que impulsa el projecte i, encara que sigui de mica en mica, hi ha la voluntat d'anar introduint-hi millores, tant a nivell intern com extern, que ens permetin elaborar un producte que pugui ser referència també en àmbits externs a la mateixa Esquerra Independentista. Dit en d'altres paraules, un dels nostres propòsits és facilitar l'accés a l'activitat d'aquest moviment fora del seu nucli organitzat.

Per acabar, voldríem remarcar que Llibertat.cat no hauria estat possible sense la col·laboració de la gent que ens ha enviat informació, ha elaborat un article d'opinió, ha permès que li féssim una entrevista, ha proposat millores del projecte o n'ha fet crítiques constructives. No podem fer més que agraïr-vos el vostre ajut i emplaçar-vos a continuar-ho fent. I, us animen a totes i tots a continuar visitant-nos i ajudant-nos a consolidar I fer créixer el projecte.

Llibertat.cat, 3.11.07
Mira també:
http://llibertat.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Llibertat.cat "Després d'un any..."
03 nov 2007
Moltes felicitats per la feina que feu, és necessària. Salut i a seguir endavant!.
Re: Llibertat.cat "Després d'un any..."
03 nov 2007
Enfortim la xarxa independentista"
transformem la llibertat

moltes felicitats
Re: Llibertat.cat "Després d'un any..."
04 nov 2007
Felicitats i endavant!
Sindicat