Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
A can Ricart ens neguen fins el dret de posar denúncies.
02 nov 2007
Crònica d'un matí perdut entre comisaries.
Ni els Mossos ni la G.U. de Barcelona han acceptat tramitar cap denúncia contra enderrocs Benjumea ni la subcontracta Agd, per un presumpte delicte d'atemptat contra la salut pública, en no advertir als veïns de can Ricart de la toxicitat de les fibres d'amiant que el desmotatge d'uralites que duen a terme allibera.

La G.U. alega no tenir competències en salut pública, que és cosa dels Mossos i els Mossos alegen que és un tema civil i no penal, i per tant no és cosa seva. El cas és que els uns pels altres defugen la responsabilitat de defensar la salut del ciutadà i els veïns que tenim balcons a 15 metres dels baixants d'uralita rebentats a cop de mall, ens empassem substàncies cancerígenes i la indefensió legal davant els suposats servidors de lo públic.

Potser demà Dissabte ens detinguin per intentar repartir castanyes en el c/Marroc a partir de les 12h. D'aquesta manera recuperarien la feina que avui no han fet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A can Ricart ens neguen fins el dret de posar denúncies.
02 nov 2007
crec que la solució pot estar en aprofitarse de les eleccions
Re: A can Ricart ens neguen fins el dret de posar denúncies.
03 nov 2007
"La violencia es el último recurso del incompetente"; Asimov puso esta cita en boca de Salvor Hardin. No hay que esperar a que se terminen los recursos administrativos para emprender acciones de relieve, sin duda mediático, mas económico a su vez. Cientos de ejemplos vienen a mi memoria, uno de los recientes, el Cabanyal de Valencia... No hay que ir por sus caminos; a veces, los atajos son imprescindibles.
Sindicat