Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
manifestació: no al rei a Girona demà dia 1
31 oct 2007
El jutge manté la imputació contra divuit dels companys acusats de cremar fotos del rei

El jutge de l'Audiencia Nacional espanyola Fernando Grande-Marlaska ha mantingut la imputació contra divuit acusats i acusades de cremar fotos dels Borbons a la manifestació del 22 de setembre passat a Girona: disset són acusats de ser els autors materials dels fets i un altre de ser-ne l'inductor. Així consta a la resolució del jutge, que ara ha donat un termini de deu dies perquè la fiscalia presenti l'escrit de l'acusació contra els imputats.

Amb aquesta decisió de Grande-Marlaska, queda tancada la fase d'instrucció, de tal manera que no hi haurà més imputats pels fets de la manifestació del dia 22 a Girona. A tots divuit, se'ls acusa del delicte d'injúries greus a la corona espanyola, de la mateixa manera que a l'Enric Stern i en Jaume Roure, per qui la fiscalia demana quinze mesos de presó. Per tant, ara esperen a saber la data del judici.

Per tot això us demanem que assistiu massivament a l'acte polític i la manifestació que hi ha convocada aquest dijous 1 de novembre a les 19.30 a Girona per la independència, contra la monarquia i també contra aquest procés repressiu.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: manifestació: no al rei a Girona demà dia 1
31 oct 2007
cartell de la convocatòria:
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/13/large/1novembre2007_2.

a veure si s'anima la gent de fora de Girona i som força colla

podeu aprofitar el viatge i us quedeu durant la tarda-vespre-nit, que són les fires (festa major)


ens veiem a la mani!
salut!
Sindicato Sindicat