Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: corrupció i poder : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[6-11 NOV] Activitats públiques de la setmana de lluita contra el Barcelona Meeting Point 07
30 oct 2007
Aquestes són les activitats que a dia d'avui són públiques durant la setmana de lluita contra la fira immobiliària Barcelona Meeting Point. Ja saps, del 6 a l'11 de novembre, organitza la teva acció!
De moment,* dilluns 5 de novembre

VILADECANS :: Plataforma Salvem Oliveretes

20h: RODA DE PREMSA a l'Auditori Pablo Picasso de Viladecans (Ptge. Sant Ramon 2)


* dimecres 7 de novembre

VILADECANS :: Plataforma Salvem Oliveretes

19:30h: REUNIÃ INFORMATIVA a l'Auditori Pablo Picasso

* divendres 9 de novembre

HORTA :: Assemblea de Joves d'Horta - Guinardó

19h: CERCAVILA contra l'especulació des de la Pl. Eivissa (L5 - Horta)* dissabte 10 de novembre

12h: MANIFESTACIÃ CONTRA EL BMP'07

(Plça Orfila, st Andreu - Barcelona // metro: L1 st.andreu i renfe: sant andreu comtal)

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

DISSABTE 10 NOVEMBRE, 12H: MANIFESTACIÃ CONTRA EL BMP'07

(Plça Orfila, st Andreu - Barcelona // metro: L1 st.andreu i renfe: sant andreu comtal)Aquest any pel BMP volem destacar també el Pla de Remodelació de les Cases Barates de Bon Pastor (Sant Andreu) on Patronat de lâHabitatge i Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb la constructora Dragados, volen destruir tot un barri de 784 cases per a construir-hi 1000 pisos i 2 gratacels a la vora del riu Besòs. El passat 19 dâoctubre 12 furgonetes antidisturbis dels UPAS van executar il·legalment un desallotjament contra 4 famílies (que segueixen a lâespera dâuna sentència judicial per la via contencioso-administrativa), que va acabar amb una càrrega policial brutal amb el resultat de més de 10 persones ferides, entre elles vàries persones dâedat avançada.

Ens manifestem també perquè volem recordar que no obstant allò que diuen els mitjans de comunicació de masses, el conflicte veïnal i que el conflicte veïnal a Bon Pastor no ha acabat, doncs encara queden tres fases més. Defensem les Cases Barates com a llegat obrer i denunciem la intenció de les institucions de destruir un barri sencer i amb una singularitat especial en les relacions comunitàries al carrer. No volem el model de ciutat que ens imposen els polítics i defensem les Cases Barates com a patrimoni històric, cultural i social.

Aquest any la manifestació contra el BMP es convoca a Sant Andreu com a exemple de centre de lluita contra lâespeculació exercida per les institucions públiques, no només en el cas de les Cases Barates de Bon Pastor, sinó que també per la semiprivatització dels terrenys que ocupaven les casernes militars, lâedificació en zones destinades a espais verds o la criminalització de lâokupació, entre dâaltres.

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

dilluns, dia 5 de novembre de 2007, 20h
RODA DE PREMSA

a l'Auditori Pablo Picasso de Viladecans (Ptge. Sant Ramon 2)
Convoca: Plataforma Salvem Oliveretes

Contacte: salvemoliveretes ARROBA hotmail.com - tlf 657134440

www.salvemoliveretes.org

Denúncia i informació sobre un projecte urbanístic a la zona forestal de la Muntanya de Sant Ramon: més enllà de la ronda de cornisa i dâOliveretes

A les portes de lâonzena edició de la Fira Barcelona meeting Point, tot i el decreixement del negoci de la construcció, i gràcies a la forta inversió pública, industrial i, empresarial a Viladecans, diverses immobiliàries i empreses constructores estan especulant amb terrenys forestals no urbanitzables, amb lâobjectiu dâurbanitzar el nostres boscos i la nostra zona FORESTAL.

Ãs el cas de lâemblemàtica muntanya de Sant Ramon, on immobiliàries i empreses constructores poderoses estan estudiant realitzar projectes urbanístics a la zona forestal de Viladecans.

Convoquem roda de premsa per

* Denunciar la situació en què es troba la muntanya i el perill que suposa que les mateixes empreses disposin terrenys, i els projectes urbanístics que ja estant projectant tant a la zona forestal com a la zona deltaica.
* Donarem dades, planells i informes dels projectes urbanístics.
* Donarem i exposarem les actuacions que creiem haurien de fer els nostres representants polítics locals per evitar aquesta especulació.

dimecres, dia 7 de novembre de 2007, 19:30h

REUNIÃ INFORMATIVA

a l'Auditori Pablo Picasso (Ptge. Sant Ramon 2, Viladecans)
Convoca: Plataforma Salvem Oliveretes

Contacte: salvemoliveretes ARROBA hotmail.com - Tlf: 657134440 - www.salvemoliveretes.org

Convoquem als partits politics, associacions de Veïns i entitats de Viladecans a una reunió informativa el proper dimecres dia 7 de Novembre a les 19:30 h. al auditori Pablo Picasso.

Lâobjecte de la reunió i lâordre del dia es farà públic el proper dilluns dia 5 de Novembre en roda de premsa.: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

divendres 9 de novembre: CERCAVILA A HORTA contra l'especulació
per Assemblea de Joves d'Horta - Guinardó (ajh_g ARROBA hotmail.com)
19h. Pl. Eivissa (L5 - Horta)

CARTELL CERCAVILA A HORTA contra lâespeculació

El jovent crida, HORTA VIVA I COMBATIVA!

A Horta les joves estem fartes, ja no aguantem més, ja no volem falses promeses ni volem les molles dels projectes dâespais que fa el districte i les seves branques més âsocialsâ?.More...

Ara volem el pa sencer, ja no ens conformem amb viure a casa dels pares fins als 30, ja no volem petites habitacions per les associacions culturals, socials, de lleure, polítiques,..., ja no volem veure grans edificis al barri (habitatges de luxe) mentre que nosaltres ens hem dâanar a viure a altres barris o a altres ciutats (lâextraradi), ja no volem veure parcs artificials poc cuidats i veure Collserola morint dia a dia per falta de cura de les institucions.

Volem habitatge digne, assequible i sostenible amb el barri, és a dir, que per acontentar-nos no volem que facin habitatges als que sigui impossible accedir, on no hi hagi espai per conviure i que destrueixi tot lâentramat constructiu que conserva el nucli antic dâHorta, volem que es recuperin els edificis antics deshabitats, que lâhabitatge no depengui de interessos comercials (especuladors) i que respongui a les necessitats dels joves del barri.

Volem espais dâoci lliure i social, espais on puguin conviure totes les associacions amb les seves necessitats i espais on es transmetin altres models allunyats del model consumista i destructiu (que imposa el model monopolitzador de barri i de lleure, amb la implantació única i exclusiva dâempreses dâoci privades, bars, discoteques,... sense valors ni teixit social) amb això volem que es conservin els bars i restaurants que donen al barri la seva qualitat i diversitat però que seâns deixi construir noves alternatives dâoci.

Volem una Horta verda i sostenible, volem que es promocionin els espais verds i sobretot el Parc de Collserola amb polítiques clares no només amb eslògans dââ?esquerra verdaâ?, que es solucioni de manera eficaç la contaminació i la destrucció que provoquen les rondes sobre Collserola i que la Cotxera de busos de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) que havia de estar integrada dins del Parc de Collserola, sigui això, no només un bloc enorme de ciment que trenca el paisatge verd del parc sinó que no és ni de bon tros allò que van prometre, jurar i perjurar.

Per què ara i no fa temps? Sabem que aquests problemes no són nous i sabem que hi ha gent que porta molt de temps denunciant-ho i lluitant, però aquests dies està havent-hi una ofensiva que multiplicarà aquests atacs contra el jovent i contra tota la resta de habitants del Barcelonès i és la reunió que estan mantenint les majors empreses constructores i especuladores de terrenys al BCN Meeting Point, per això cridem a totes les persones joves i les que no ho són per venir a la Cercavila que organitzem el divendres 9 de novembre a la Pl. Eivissa (metro L5 â Horta) i a la manifestació el dissabte 10 a les 12h. a la Pl. Orfíla (L1 â Sant Andreu) i estigueu atentes a les accions descentralitzades.
Perquè no ens planifiquin la vida ni ens condemnin a viure com ara.

El jovent cridem,
HORTA VIVA I COMBATIVA!

Que no ens enganyin, aturem el Meeting Point!

Novembre de 2007, Horta, Barcelonès

Assemblea de Joves dâHorta â Guinardó - CAJEI

Mira també:
http://cat.bloctum.com/ajhortaguinardo
Mira també:
http://www.aturemelmeetingpoint.info

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat