Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Readmès el coordinador de l'EAP Raval Sud , Jaume Morató
29 oct 2007
L’Equip d’Atenció Primària Raval Sud comunica que degut a la readmissió de’n Jaume Morató com a coordinador, queden desconvocades les concentracions anunciades pels dimarts a les 13’30 hores davant de l’ICS.
A data d’avui hem de celebrar des de l’Equip d’Atenció Primària Raval Sud que ha estat readmès el nostre coordinador. Tot l’equip de professionals del centre i especialment en Jaume Morató volem agrair tot el suport i ajuda que hem rebut per part de professionals sanitaris i no sanitaris d’altres centres, mitjans de comunicació, pacients, familiars i amics en aquesta darrera setmana. Sense vosaltres no hagués estat possible el seu retorn. Gràcies de tot cor.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Readmès el coordinador de l'EAP Raval Sud , Jaume Morató
31 oct 2007
La meva enhorabona al Dr. Jaume Morato i a tots els treballadors del CAP Raval.
Crec que d'aquesta manera es repara una gran injusticia per part de l'ICS.
Ramon Ferrandis i Noguera, La Garriga
L'ICS anul·la el cessament del doctor Morató com a director del CAP del Raval Sud
02 nov 2007
El comitè executiu de l'Institut Català de la Salut (ICS) ha anul·lat el cessament del doctor Jaume Morató com a director del centre d'assistència primària (CAP) del Raval en explicar que la carta que havia escrit sobre el funcionament de l'assistència primària no tenia intenció d'ofendre. Fonts de l'ICS han indicat que "ateses les explicacions del doctor Morató, tenint en compte el conjunt de circumstàncies que han envoltat aquesta situació i valorant la voluntat de les dues parts de poder tancar l'assumpte d'una forma raonable i satisfactòria", s'ha pres la decisió de deixar sense efecte el cessament.

La decisió de l'ICS de deixar sense efecte el cessament de Morató pretén que metge i institució puguin treballar junts per millorar l'atenció primària, que és l'objectiu comú. El cas ha aixecat força polèmica entre el col·lectiu de metges i el sindicat Metges de Catalunya va censurar l'actitud del gerent de l'ICS, Francesc José María, i va iniciar una campanya de recollida de signatures en defensa del metge cessat.
Mira també:
http://www.noticies.cat/pnoticies/notItem.jsp?item=noticia&idint=225565
Colera camping CNT