Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
[AJHG - CAJEI] Aturem el Meeting Point - CERCAVILA A HORTA contra l'especulació
29 oct 2007
CERCAVILA POPULAR:
divendres 9 de novembre
19h. Pl. Eivissa (L5 - Horta)
cercavila.jpg
El jovent crida, HORTA VIVA I COMBATIVA!

A Horta les joves estem fartes, ja no aguantem més, ja no volem falses promeses ni volem les molles dels projectes dâespais que fa el districte i les seves branques més âsocialsâ?.

Ara volem el pa sencer, ja no ens conformem amb viure a casa dels pares fins als 30, ja no volem petites habitacions per les associacions culturals, socials, de lleure, polítiques,..., ja no volem veure grans edificis al barri (habitatges de luxe) mentre que nosaltres ens hem dâanar a viure a altres barris o a altres ciutats (lâextraradi), ja no volem veure parcs artificials poc cuidats i veure Collserola morint dia a dia per falta de cura de les institucions.

Volem habitatge digne, assequible i sostenible amb el barri, és a dir, que per acontentar-nos no volem que facin habitatges als que sigui impossible accedir, on no hi hagi espai per conviure i que destrueixi tot lâentramat constructiu que conserva el nucli antic dâHorta, volem que es recuperin els edificis antics deshabitats, que lâhabitatge no depengui de interessos comercials (especuladors) i que respongui a les necessitats dels joves del barri.

Volem espais dâoci lliure i social, espais on puguin conviure totes les associacions amb les seves necessitats i espais on es transmetin altres models allunyats del model consumista i destructiu (que imposa el model monopolitzador de barri i de lleure, amb la implantació única i exclusiva dâempreses dâoci privades, bars, discoteques,... sense valors ni teixit social) amb això volem que es conservin els bars i restaurants que donen al barri la seva qualitat i diversitat però que seâns deixi construir noves alternatives dâoci.

Volem una Horta verda i sostenible, volem que es promocionin els espais verds i sobretot el Parc de Collserola amb polítiques clares no només amb eslògans dââ?esquerra verdaâ?, que es solucioni de manera eficaç la contaminació i la destrucció que provoquen les rondes sobre Collserola i que la Cotxera de busos de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) que havia de estar integrada dins del Parc de Collserola, sigui això, no només un bloc enorme de ciment que trenca el paisatge verd del parc sinó que no és ni de bon tros allò que van prometre, jurar i perjurar.

Per què ara i no fa temps? Sabem que aquests problemes no són nous i sabem que hi ha gent que porta molt de temps denunciant-ho i lluitant, però aquests dies està havent-hi una ofensiva que multiplicarà aquests atacs contra el jovent i contra tota la resta de habitants del Barcelonès i és la reunió que estan mantenint les majors empreses constructores i especuladores de terrenys al BCN Meeting Point, per això cridem a totes les persones joves i les que no ho són per venir a la Cercavila que organitzem el divendres 9 de novembre a la Pl. Eivissa (metro L5 â Horta) i a la manifestació el dissabte 10 a les 12h. a la Pl. Orfíla (L1 â Sant Andreu) i estigueu atentes a les accions descentralitzades.
Perquè no ens planifiquin la vida ni ens condemnin a viure com ara.

El jovent cridem,
HORTA VIVA I COMBATIVA!

Que no ens enganyin, aturem el Meeting Point!

Novembre de 2007, Horta, Barcelonès

Assemblea de Joves dâHorta â Guinardó - CAJEI
Mira també:
http://aturemelmeetingpoint.info
http://cat.bloctum.com/ajhortaguinardo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [AJHG - CAJEI] Aturem el Meeting Point - CERCAVILA A HORTA contra l'especulació
30 oct 2007
ei, les accions/actes pel meeting-point no es firmen. Deixeu-vos de logos i pallassades.
Sou patètics/ques...
Re: [AJHG - CAJEI] Aturem el Meeting Point - CERCAVILA A HORTA contra l'especulació
30 oct 2007
però això no ho fa cadascú com vol?
Re: [AJHG - CAJEI] Aturem el Meeting Point - CERCAVILA A HORTA contra l'especulació
06 nov 2007
CAJEI = KAFETA
Colera camping CNT