Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : dones
III fòrum contra les violències de gènere
29 oct 2007
forumviolencies.jpg
III Fòrum contra les violències de gènereDurant el 23 i 24 de novembre, el III Fòrum contra les violències de gènere serà un espai de participació, reflexió i aprenentatge. Un espai per "trencar el silenci" a través de la participació activa de totes les persones assistents. L'objectiu és generar una reflexió crítica al voltant de diversos espais socialitzadors o expressions culturals, com poden ser el cinema, la premsa o la música que perpetuen les relacions desiguals i la discriminació vers les dones i, alhora, veure què podem fer i quines eines tenim com a dones i homes per a lluitar contra la violència de gènere.

A qui va adreçat?

Al jovent i adolescents, demostrant-los amb jocs participatius els avantatges d'una societat més solidària i igualitària entre els dos sexes.

A mares, pares i familiars, posant al seu abast informació i mostrant la importància de la prevenció de la violència des de la perspectiva de gènere.

Al teixit associatiu i la ciutadania en general, fent palès que el repte social d'acabar amb la violència és cosa de totes i tots.

PARTICIPA!

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ!


Inscripció gratuïta, individual o de col·lectius, a:
Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere
C. Junta de Comerç 17, entl. · 08001 Barcelona
prouviolencia ARROBA yahoo.es

places limitades

font: http://miraconet.blogspot.com/2007_10_01_archive.html

This work is in the public domain
Colera camping CNT