Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
una convocatòria per l´estat de rodalies renfe de barcelona
29 oct 2007
RENFE MANIFESTACIÓ: 29 D’OCTUBRE PROU! MANIFESTACIÓ: 29 D’OCTUBRE, 19:00 H, PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA Contra la inoperància!



Ja n’hi ha prou! Han deixat caure la gota que ha fet vessar el got. Parem de queixar-nos en solitari, parem de protestar en petits grups, parem de discutir i dir que és indignant. Ja és hora de potenciar la veu dels ciutadans d’arreu del Principat que s’han vist afectats, que estan afectats i que es veuran afectats per les obres del TAV Madrid-Barcelona-França.Reclamem transparència, solucions, plans alternatius de transport pensats des de la realitat i el sentit comú. Publicació i informació d’horaris, freqüències de pas. Els usuaris van davant.

Després de totes les incidències recollides fins avui, què més podem esperar si el responsable declara que aquesta situació és “normal�. Això és intolerable, indecent, imperdonable, denunciable, vergonyós. Demanem la dimissió i suspensió de l’empresa encarregada de les obres i del responsable de l’adjudicació. Demanem la dimissió de la Ministra de Foment del Govern espanyol.

Fem la crida, doncs, a la participació en la denúncia pública d’aquesta situació; manifestació del dilluns 29, a les 7 de la tarda a la pl. Sant Jaume. Animem a tots els treballadors de fora de Barcelona que es manifestin a la mateixa hora davant els ajuntaments dels pobles de les rodalies també afectats per aquesta situació.

Diguem PROU!

Dia: 29 d’octubre
Hora: 19:00
Lloc: Plaça Sant Jaume

This work is in the public domain

Comentaris

Re: una convocatòria per l´estat de rodalies renfe de barcelona
29 oct 2007
No volem AVE. Ni aquí, ni enlloc!!
Re: una convocatòria per l´estat de rodalies renfe de barcelona
29 oct 2007
aviseu a tothom!!!!!
no us quedeu a casa!!!!!
Re: una convocatòria per l´estat de rodalies renfe de barcelona
30 oct 2007
Quants frikis per metre quadrat. Quina vergonya de concentració amb tots els voltors intentant treure profit. Indignant haver d'aguantar a sobre aquests espectacles d'aprofitats i sectaris varis.
Sindicato Sindicat