Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
[CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
Aquesta setmana quatre militants de la CAJEI estan sent sotmesos a tres processos judicials que busquen condemnar la llibertat d’expressió i els drets individuals i col·lectius del nostre poble. Davant la continua activitat política i social del jovent català, les forces policíaques no tenen cap mena de vergonya de coartar els drets més elementals per posar-los en mans dels tribunals.
logocajei.jpg
Avui, un company de l’Assemblea de Joves de Vilanova i la Geltrú serà jutjat acusat d’haver cremat una bandera espanyola en solidaritat amb en Franky de Terrassa, que ja va ser jutjat temps enrera acusat de treure la bandera espanyola del seu Ajuntament. Una autèntica mostra de quin és el tarannà de la justícia espanyola i de com es coarta la llibertat d’expressió, censurant qualsevol mena d’acte que ultratgi els símbols de la monarquia, l’espanyolisme i el constitucionalisme més rancis.

Ahir, dos militants de l’Assemblea de Joves de Lleida havíen d’assistir als jutjats de Lleida per donar explicacions sobre un mural que van pintar a les parets de la ciutat amb motiu de la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència�. La paret on es va fer el mural estava plena de pintades sense cap motiu polític ni social, però la policia va incriminar els dos joves i al dia següent el mural ja estava esborrat, quan la paret portava bruta durant anys de pintades absurdes. Un clar exemple de quina va ser la principal motivació d’aquesta acció policíaca: de nou, coartar la llibertat d’expressió.

Dilluns, un altre company de l’Assemblea de Joves de Baix Gaià va haver de passar pels tribunals després que la policia el denunciés per no haver volgut donar el seu DNI, malgrat haver-lo mostrat als agents de l’autoritat que l’estaven assetjant. L’estrepitós ridícul que podria haver fet la justícia al nostre país va ser evitat amb una sentència absolutòria.

Aquests tres casos, són només una mostra de quin és el tarannà de la suposada democràcia i de la presumpta separació de poders que existeix al nostre país, on els tabús polítics, la repressió policíaca i l’assajament judicial van de la mà. Però els casos a denunciar són molts més. Aviat, un dels centre socials okupats més històrics dels Països Catalans, Can Vies, serà sotmès a supervisió judicial, enlloc de rebre un reconeixement a la resistència i a la dinamització social del barri de Sants.

Tots aquests casos ens han d’ajudar a extreure la mateixa conclusió de sempre: a més repressió, més lluita al carrer.

CAJEI
Països Catalans, 26 d’octubre de 2007

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
gent, menys logos i més feina ostia!
Re: [CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
i més feina al carres més repressió i més repressió més feina al carrer.acció reacció...què infantil. qui ganyarà?
Re: [CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
la feina al carrer fa visualitzar conflictes existents, evidentment això no interessa a l'estat. ens quedarem a casa df?
Re: [CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
Amunt els que lluiten!
Re: [CAJEI] Tres judicis en una setmana. A més repressió, més lluita al carrer
26 oct 2007
Amunt!!!!!!

menys samarretes i més revolució!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more