Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Sortida a Pujalt
23 oct 2007
sortida a l'antic Centre d'Instrucció de l'Exèrcit Popular de la República a Pujalt (l'Anoia)
El proper diumenge 28 d'octubre el Casal Independentista "l'Ocell Negre" ha organitzat una sortida a l'antic Centre d'Instrucció de l'Exèrcit Popular de la República a Pujalt (l'Anoia), un espai de la guerra civil on s'ha dut a terme una interessant tasca de recuperació i musealització del patrimoni. La visita ens permetrà conéixer com s'organitzava l'exèrcit abans d'anar al front de l'Ebre, visitar refugis, trinxeres, etc... i com va afectar la guerra al petit poble de Pujalt. la visita (guiada) costa 5 euros i després anirem a dinar a algún restaurant de la zona.

Per tal de saber quanta gent serem (s'ha de reservar el lloc) i si vindreu o no a dinar (també s'ha de reservar) cal que envieu un correu a ocellnegre ARROBA moviments.net dient que vindreu a la sortida. la data màxima és el dimecres 24 d'octubre, ja que dijous es farà la reserva.

La sortida serà en vehicles particulars i marxarem del Pàrking del Pavelló Barris Nord puntualment a les 9:45 ja que a les 11 comença la visita i s'hi ha d'estar abans (hi ha 1 hora de trajecte aprox)

Resumint

Sortida a Pujalt (centre d'instrucció exèrcit popular)
Data: 28 d'octubre de 2007
Hora i lloc: 9:30, Pavelló Barris Nord
preu: 5 euros (la visita, dinar a part)

Cal avisar abans a l'adreça indicada més amunt

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat