Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió : ecologia
[Alcoi 27 oct] Crida local i intercomarcal a la participació en la bicifestació contra l'especulació
22 oct 2007
bicifestacio.jpg
Fem una crida urgent local i intercomarcal a diferents col·lectius, organitzacions i persones...

perquè el proper 27 d'octubre vingueu a la bicifestació contra l'especulació que es realitzarà a Alcoi.

L'Ajuntament d'Alcoi es troba en ple procés d'aprovació del PGOU amb el corresponent perill d'això en cas d'aprovar-se- A més a més, els darrers fets del ple municipal del 27 de juliol estan sent utilitzats per l'Ajuntament d'Alcoi, la policia local i alguns mass media (mireu www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp)
per intentar criminalitzar el moviment antagonista que existeix a Alcoi. (podeu vore el comunicat de resposta a www.alacant.indymedia.org/newswire/display/41581/index.php)

Per tot açò i més considerem que és de vital importància la participació de quanta més gent millor, vine i participa a la bicifestació, mostrem el nostre rebuig a les polítiques destructives d'allò que se'n diu progrés i mostrem el nostre rebuig als muntatges policials contra els moviments socials.

Vine amb bici, patins o tricicle. Demostrem que volem recuperar els carrers, els barris i la natura. Demostrem que volem recuperar les nostres vides.

La marxa començarà a les 10h a la Plaça dEspanya d'Alcoi i hi haurà moltíssimes sorpreses a diferents punts d'Alcoi durant el recorregut. Porta't l'esmorzar que el dinar ja el posem nosaltres.

Pel camp de golf, la canal, l'hotel de la Font Roja, la urbanització a Serelles, la destrucció del centre històric, el mc donalds, el tren Alcoi-Xàtiva, l'Estrambera, el Boulevard, l'aqüífer del molinar, la rosaleda, les autovies, la gasolinera dins la ciutat, la plaça d'Alazraq...

PERQUÈ JA ESTÀ BÉ, XÉÉÉ!!!!
Mira també:
http://www.laltracampanya.org
http://www.alacant.indymedia.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat