Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
Novas jornades de debat al Ateneu Llibertari de Sants. Lo cuestionamos todo para avanzar
cast->

25 Octubre 19:30 . – h >> Ghetto y Tribu
- Debate sobre el ghetto y su circunstancia ¿Nos lo imponen o lo construimos? ¿Estamos cómodos en el ghetto Ética y estética ¿Tenemos miedo al “qué dirán�. La influencia de la violencia como discurso.

22 Noviembre >> 19:30 . – h Influencias burguesas y marxistas en el anarquismo
- Debate sobre cómo nos ha influido la cultura general burguesa y la marxista La
violencia la estética la a-socialidad el desprecio de la cultura Contradicciones. Trabajo No vs obrerismo. El anarquismo como forma de vida vs. movimiento libertario Luchas parciales ecologismo feminismo etc. Vs. la globalidad de la lucha

8 Noviembre 19:30 . – h >> Dame veneno que quiero morir
- Debate sobre las drogas en el movimiento El cambio de la cultura de la droga y el
ocio mantener al fiesta a toda costa ¿Cambiamos la realidad o nos evadimos Uso o
abuso ¿La culpa es del producto o del consumidor. Financiación de los espacios.

29 Noviembre 19:30 h Agresiones en los espacios liberados
-Dinámicas colectivas frente a la agresión ¿Miramos para otro lado?. Condicionantes qué dirán colegueo amigos chungos del agresor Cómo afecta la agresión a la imagen pública del ghetto o movimiento

15 Noviembre >> 19:30 h
¿ Tiene sentido la revolución hoy en día
- ? ¿Cuál es el concepto anarquista de la revolución La mitificación de la revolución violenta. La toma del Palacio de Invierno. Destrucción vs construcción. La toma del poder.

Estamos en:

ATENEU LLIBERTARI – SANTS
C/ Maria Victoria 10 baix
<M> Pl. Sants


----


cat->

25 Octubre 19:30 h >> Ghetto i Tribu

- Debat sobre el ghetto i la seva circumstància. Ens ho imposen o ho construïm? Estem còmodes al ghetto. Ètica i estètica. Tenim por al “qué diràn�. La influència de la violència com a discurs.


22 Novembre >> 19:30 h Influències burgeses i marxistes en l'anarquisme

- Debat sobre com ens ha influït la cultura general burgesa i la marxista. La

violència, l'estètica, l'a-socialidad, el menyspreu de la cultura. Contradiccions: Treball No vs obrerisme. L'anarquisme com forma de vida vs. moviment llibertari. Lluites parcials (ecologisme, feminisme, etc.) vs. la globalitat de la lluita


8 Novembre 19:30 h >> Dame veneno que quiero morir
- Debat sobre les drogues en el moviment. El canvi de la cultura de la droga i l'oci

(mantenir al festa costi el que costi). Canviem la realitat o ens evadim? Ús o

abús. La culpa és del producte o del consumidor? Finançament dels espais.


29 Novembre 19:30 h Agressions als espais alliberats

-Dinàmiques col·lectives enfront de l'agressió. Mirem per l’altre costat?. Condicionaments què diran, colegueo, amics chungos de l'agressor. Com afecta l'agressió a l’imatge pública del ghetto o moviment


15 Novembre >> 19:30 h Té sentit la revolució avui dia?

- Quin és el concepte anarquista de la revolució. La mitificació de la revolució violenta. La presa del Palau d'Hivern. Destrucció vs construcció. La presa del poder.


L'ateneu es a :


ATENEU LLIBERTARI – SANTS

C/ Maria Victoria 10 baix
<M> Pl. Sants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
Trobo que aquest debat és perillós: perque podria aportar massa palles mentals dirigides a criticar-nos entre col·lectius i fer semblar com de bons son uns i com de dolents son els altres.
està bé que xerrem del que passa al nostre voltant, però fer debats en els quals censurem les conductes del nostre voltant a tutti plein on no es salva ningú, només ens encaminen cap al sectarisme ideológic i al trencament de relacions entre uns i altres per purismes ideológics. Apart de obrir la porta a qüestions morals que es polititzen passant per alt que les diferents percepcions de les coses porten també a maneres diferents de ressoldre-les.
No vull censurar amb això els debats proposats, però si advertir que si es converteixen en el que he explicat a mi em sembla que serveixen de poc. un suggeriment: sigueu constructius (i ja de pas eviteu desqualificar a ningú).
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
home, perillos, perillos... tampoc crec que canviaràn res. però crec que ja es hora de dir algunas cosetas, que em semblan "vaques sagrades" en el gueto. hi ha molta gent que estem farts de algunas actituts internes, de la forma en la que ens tractem...

ja estem farts de ser la tribu urbana dels anarquistes antisistema.
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
Aleshores...no és un debat? vull dir "ja és hora de dir algunes cosetes" és més aviat una advertència del que succeirà? i es xerrarà de les dinàmiques de lluita o s'assenyalarà a determinades persones o col·lectius perqué son els més guapus(visibles) d'aquesta colla d'amics que li diem gueto? de les actituts internes a on? vull dir, som un què homogeni on ens podem jutjar i censurar o som una colla cadascun a la seva olla i que per casualitat caminem els uns aprop dels altres?
"ja estem farts de ser la tribu urbana dels anarquistes antisitema" vol dir que es pretén posar les coses al seu lloc? com? criticant la feina d'uns altres per aconseguir certa centralitat política?
abordar com es volen abordar aquestes qüestions i fer-ho des d'una perspectiva constructiva ja veig que serà complicat, i amb això no dic que no sigui interessant parlar d'algunes coses, ara que tal i com estan plantejats no sembla que s'hi vagi a xerrar sinó a rajar de dalt a baix a qui no combregui. la qual cosa no serà constructiva per ningú.
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
parlar sempre está bé si us aclariu i al final sortiu reforsats en contra la máquina. si tothom té clar aixó... ay la marrana, ja he escrit un dogma! hehe

salute!
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
22 oct 2007
no he dit q es critique la feina dels altres. em refereix-ho a les actituts.
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
23 oct 2007
Sobren debats i falta acció i organització.
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
23 oct 2007
Ole per organitzar aquests debats. A més, trobo qeu per fer més accions i que les organitzacions funicionin fa falta que tinguem les coses clares o per lo menys haver debatut alguns conceptes bàsics per poder seguir plegats en la lluita. Em fan gracia els qeu van d'anarkistes i diuen que sobren debats... si precisament en l'anarkia la transformació personal i col·lectiva és més important que la destrucció de determinades infrastructures/indesitjables (que també és important...).
Re: [Sants] Jornades de Debat al Ateneu
23 oct 2007
Felicitats per organitzar aquests debats. No sobren debats, debats és precisament el que falta. Sobren xerradetes on s'arriba a conclusions còmodes i tothom diu amèn. Debats entre gent de diferents llocs posant en comú llurs experiències per ser constructiu sí que en falten.

Em sembla increïble que es critiqui aquesta iniciativa donant per sentat que s'anirà a rajar a certa gent... Sí, és clar, millor seguir amb la impotència militant i que la inèrcia ho acabi convertint tot en una paròdia de si mateix. Tot el que sigui trencar mites i tabús és positiu. I no crec que estigui plantejat per dir "nosotros molamos, los demás se equivocan", potser aquesta és la manera de raonar dels que critiquen aquests debats però a mi em sembla que són per fer autocrítica, quelcom desconegut per molta gent segons sembla.
Sindicato Sindicat