Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
A 9Barris lluitem contra la precarietat laboral -TROBADA ALTERNATIVA i SOCIAL de 9Barris
22 oct 2007
Amb el ressò del milió de manifestants a Roma contra la precarietat i les polítiques neolliberals i la vaga a França per defensar les pensions ...
El passat dissabte 20 d'octubre al Casal de Prospe...
La Comissió del món del treball de la Trobada Alternativa i Social de 9Barrisva fer un petit acte per reivindicar els drets socials i laboralsi organitzar-nos per defensar-los a 9Barris.
trobada9b.jpg
Unes 30 persones van participar a una reunió que buscava la confluència de les treballadores i treballadors que viuen i/o treballen a 9Barris.

Varem parlar treballadores i treballadors de diferents sectors - de Correus, de Telefònica, del Telemàrqueting, del jovent treballador i de Seat - per explicar com influïa la precarietat en el seu treball i com defensar els drets i conquerir-ne els perduts aquests anys.

L'acte oferia una oportunitat perduda fa anys al barri: ESCOLTAR les enormes dificultats que pateixen els assalariats en el treball. Una teràpia necessària per poder parlar després de com defensar-se? i què defensar?

El debat va estar precedit de la lluita del Naval de Gijón representada per un vídeo i les explicacions de la Xarxa contra el Tancaments d'empreses i la Precarietat de Catalunya, que parla ja de nous tancaments d'empreses com Mercedes-Benz i la difícil situació a SEAT.

La Trobada Alternativa i Social de 9Barris vol recollir les aportacions d'aquesta assemblea per fer propostes polítiques. Propostes per defensar el treball i mesures en favor dels assalariats com:
# salari mínim a nivell europeu.
# no a l'acomiadament lliure.
# condicions laborals dignes... entre d'altres.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat