Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Comunicat d’Endavant davant la censura a la festa per la independència de Maulets
21 oct 2007
censura2.jpg
Prou censura a l’independentisme!
La festa per la independència és la festa de les i els valencians!

Davant la prohibició de la 17a Festa per la Independència preparada per l’organització juvenil Maulets, Endavant (Organització Socialista d’Alliberament Nacional) vol comunicar:

- Rebutgem la censura política que el Partit Popular duu a terme en els últims anys contra qualsevol forma de dissidència popular organitzada al País Valencià. Una censura que malauradament té molts precedents recents com ara: el desallotjament de centres socials okupats i les pressions contra centres socials autogestionats, la prohibició del correllengua a Torrent, la criminalització de l’independentisme a Pedreguer, Castelló de Rugat o València, l’esborrada sistemàtica de murals anticapitalistes realitzats durant les jornades “Pintem Junts� al Barri del Carme, l’hostigament violent contra els i les solidàries amb els i les immigrants del riu concentrats a la Plaça de la Mare de Déu aquest estiu… una censura política que culmina ara amb la prohibició d’aquesta festa històrica i referencial per als i les joves valencianes.
- Denunciem la permissivitat i fins i tot complicitat que, per contra, té el PP i el delegat del Govern al País Valencià amb la ultradreta espanyola. Un feixisme que sobreviu gràcies a la tolerància amb la que és tractat des de les institucions valencianes i estatals i que és culpable de múltiples agressions violentes com s’ha vist a la darrera manifestació del 9 d’Octubre.
- Donem tot el nostre suport a Maulets, el jovent independentista revolucionari, i fem una crida a tota la societat valenciana a signar el manifest de recolzament que apareix a la seua web www.maulets.org . Fem així mateix una crida a participar dels actes alternatius que Maulets està organitzant al barri de Benimaclet.
- Cridem a totes les entitats culturals, socials, sindicals o polítiques, que estan patint contínuament aquesta censura a bastir ponts entre elles per tal de fer front a l’autoritarisme del Partit Popular valencià. Pensem que, independentment que es compartisquen o no els plantejaments polítics de l’esquerra independentista, aquest és un greu atemptat contra la llibertat d’expressió i hem de bastir aliances per tal que siga l’últim.

Endavant amb la festa per la independència!

València, diumenge 21 d’Octubre de 2007
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat d’Endavant davant la censura a la festa per la independència de Maulets
21 oct 2007
Blavers de merda...
Re: Comunicat d’Endavant davant la censura a la festa per la independència de Maulets
24 oct 2007
finalment es farà al barri de Velluters, barri que també està ciutat Vella.

endavant fins la victòria!
Sindicato Sindicat