Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Un pas més en la coordinació a nivell europeu contra Bolonya.
19 oct 2007
31208_sepc.jpg
La llavor plantada en el Fòrum Europeu d'Estudiants de Bakaiku (març de 2006) per 15 organitzacions diferents d'arreu d'Europa comença a germinar amb més força que mai. Durant aquests dies 19, 20 i 21 d'octubre té lloc a Atenes el 3r Fòrum Europeu d'Estudiants amb una assistència confirmada d'organitzacions de l'Estat Francès, l'Estat Espanyol, Alemanya, Itàlia, Grècia, Portugal, Euskal Herria, Dinamarca i Anglaterra. La representació dels Països Catalans anirà a càrrec del SEPC, que aporta una delegació amb membres de diferents universitats tant del Principat com del País Valencià.

    Al Fòrum han estat convidades totes les organitzacions estudiantils i anticapitalistes d'Europa, per seguir bastint la xarxa de col•lectius contraris a l'actual construcció de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES).

    Tot i continuar servint com a punt d'encontre i d'intercanvi d'experiències de lluita i resistència a nivell europeu, aquest Fòrum dóna una salt qualitatiu en la consecució d'aquest projecte comú, ja què l'aprovació d'una pàgina web, dels diferents logos tant del propi Fòrum com de la campanya contra la convergència europea i la consolidació d'una mínima infraestructura constant i identificable són objectius prioritaris de la reunió.

    Per altra banda, s'analitzarà la implementació i aplicació de les reformes a nivell europeu en cada país i es continuarà apostant pel debat i la consecució d'un model alternatiu d'universitat. La constatació de pràctiques neoliberals i la coneixença de resistències pràctiques seran un dels valors sobre el qual es buscarà traure més rendiment en aquesta trobada.

    Per últim, apuntar que el SEPC exposarà públicament les lluites coordinades que es consensuaran i s'anunciaran el darrer dia del Fòrum i la declaració d'Atenes que se n'extraurà.

    Si els atacs del capitalisme són globals, la resposta serà global.


Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC)
Països Catalans, 19 d'octubre de 2007
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un pas més en la coordinació a nivell europeu contra Bolonya.
20 oct 2007
perque no s'obre la web? amb la de la PMDUP passa el mateix
Sindicato Sindicat