Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Demà divendres, 12h, roda de premsa a les cases barates de Bon Pastor
18 oct 2007
Amb motiu de la nova amenaça de desallotjament il·legal a la primera fase de cases barates de Bon Pastor, convoquem a una RODA DE PREMSA informativa per explicar la situació actual del problema
El contenciós administratiu pel qual s'ha estat esperant sentència durant tots aquests mesos ha estat desestimat pel jutjat avui al matí, sense permetre ni que s'arribés a judici.

Això vol dir que, tot i reconeixer la legitimitat de les seves demandes, formalment el jutje dona poders a l'ajuntament perquè executi el desallotjament i l'enderroc de les cases.

L'ajuntament ara té una nova arma, un permís de desallotjament, que possiblement utilitzarà de forma il·legal, o sigui sense donar un termini digne als veïns per deixar les cases, i deixant que les conseqüències que sorgiran de l'actuació recaiguin sobre les administracions que vindran.

Els veïns i veïnes han portat el conflicte al suprem i tenen intenció d'arribar al tribunal constitucional, si no veuen reconeguts abans els seus drets. La decisió presa al principi de les "negociacions" (que no han existit) continúa sent la mateixa, no abandonar les cases sense indemnitzacions.

Com pot un ajuntament que es capaç d'actuacions com aquesta, pretendre obrir "oficines anti-mobbing"? A aquesta i a altres preguntes intentaran respondre els veïns i veïnes en lluita de la primera fase de Bon Pastor demà al matí:

RODA DE PREMSA divendres dia 19 d'octubre
a les 12h del matí
al carrer ALBÃ? (entre MOLLERUSSA i GRANADELLA)
Primera Fase de Cases Barates de Bon Pastor

---

P.D.: Moltes gràcies a les persones que han intervingut amb la seva solidaritat fins ara. Les falses alarmes són una eïna que l'administració sempre utilitza per a desgastar psicològicament a la gent. I solidaritat amb el C.S.O.A. RUINA AMÃLIA, no podrem estar amb vosaltres físicament, però sí estem amb la vostra lluita.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Demà divendres, 12h, roda de premsa a les cases barates de Bon Pastor
18 oct 2007
pues resulta que als mafiosos de l'ajuntament de barcelona fins ara tot això els hi ha sortit força bé, la destrucció del raval i del poblenou, el sabotatje continu contra el patrimoni arquitectònic... ells van fent com si res però algun dia ho pagaran!

salut
Re: Demà divendres, 12h, roda de premsa a les cases barates de Bon Pastor
19 oct 2007
vergonyosa l'actuacio del nostre ajuntament, i sobretot la utilitzacio de la informacio com a eina de desgast. nomes animar a tots aquells que han lluitat i han treballat el terreny que no es desanimin, jo per causes de la distancia nomes puc enviar-vos anims...
Sindicat Terrassa