Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Avui continua l'amenaça a les Cases Barates. Màxima alerta
18 oct 2007
Comença un altra dia de resistència a les 4 Cases Barates de Bon Pastor, amenaçades de mort per l'ajuntament de barcelona. De moment a la primera fase es respira un ambient de tensa calma, una mica més tranquils que ahir ja que ha donat temps de presentar un recurs al jutjat i al Tribunal Superior de Justícia de Barcelona. Això ha de ser un prova en la defensa de les cases ja que cal una resposta judicial.

A aquesta hora, 8'30h del matí, es van passant de vegades cotxes patrulles dels cossos repressius, i també ens han comentat veure una furgona a la banda del riu, a l'altra banda del barri.

Els veïns en resistència i gent de suport no ens fiem de que l'ajuntament vulgui, avui o els pròxims dies fer un dessallotjament il.legal. Així que estem a l'espera de novetats, i demanem que estigueu atents per indymedia per si fos falta, vinguessiu a ajudar.

Bon Pastor resisteix, ara més que mai!!
Us mantenim informats

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui continua l'amenaça a les Cases Barates. Màxima alerta
18 oct 2007
Els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se (es quedarien sense res), no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella.
Metro: St. Andreu (L-1) o Verneda (L-2).
(Les cases barates estan molt a prop de La Maquinista, a la vora del riu).
Continua l'amenaça a les Cases Barates. Màxima alerta
18 oct 2007
Les coses de moment continuen tranquiles al barri, però hem pogut observar que als voltants del barri hi ha tres furgones antidisturbis. Ara bé, no sabem si aquestes dotacions son per nosaltres o bé si són pels treballadors de la Mercedes-Benz que estan en vaga. Més val prevenir que curar, així que demanem la màxima assistència de gent que simpatitzi amb les cases barates per frenar un possible dessallotjament.
A més, avisem que normalment aquestes actuacions van acompanyades pels advocats, que poden venir cap a les 10-11h. Demanem assitència, doncs.
ultimes notícies!!!!
18 oct 2007
Ens acaben de comunicar que el jutge ha denegat el recurs presentat ahir davant el jutjat contenciós administratiu que denunciava l'ordre de desallotjament per il·legal. Així doncs, hi ha màxim risc en aquests moments a Bon Pastor!!!
Sindicato Sindicat