Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
La Oficina d'okupació es trasllada
17 oct 2007
Degut al desallotjament de Ruïnamàlia aquest matí la oficina d'okupació ens traslladem a l'Espai Obert de forma provisional els dimarts de 18:00 a 21:00.
Després del desallotjament d'aquest matí de Ruinamàlia, la Oficina d'Okupació reobrirà el proper dimarts a l'Espai Obert de 18:00 a 21:00.

Denunciem que aquest desallotjament ha estat il·legal per molts motius:

1r - La indefensió de part de les persones que no van poder estar al judici degut a que encara no tenien asignat advocat.

2n - Que el plaç de desallotjament havia caducat i no s'havia notificat cap mena d'ordre de desallotjament als advocats.

3r - Els mossos d'esquadra tenen la obligació d'ensenyar la ordre jucial, sense la qual, el fet es converteix en una violació de domicili i de l'intimitat de les persones. Delictes tipificats al codi penal.

4t - La inutilització posterior al desallotjament de l'edifici posant en perill l'estructura i per tant la seguretat dels edificis colindants i vianants al no haver un estudi previ, ni arquitectes que supervisin la operació.

5è - El dany al bé públic que suposa el fet que la legalitat prefereixi l'existència d'una finca buida i destroçada a l'interior, a un espai habitable.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Oficina d'okupació es trasllada
17 oct 2007
I tenint tots aquests punts clars, penseu engegar algun tipus d'acció judicial o simplement ho feu públic i ja està? Pregunto, només.

Fins les vuit.
Re: La Oficina d'okupació es trasllada
17 oct 2007
em temo que per més que es vulgui engegar quelcom a nivell legal de cara a denunciar l'actuació fraudulenta dels gossos, el mal ja està fet i els fets consumats. La justícia s'ho passa pel forro i aquí no ha passat res.

Una abraçada i tota la solidaritat des de Ponent
Re: La Oficina d'okupació es trasllada
17 oct 2007
Si bé la justicia acabarà arxivant el cas crec que s'hauria d'insistir en fer denuncies per tal d'anar-les acumulant.

El cas és similar a les tortures a comisaria. Sabem que cap jutge reconeixerà que es tortura a l'Estat Espanyol, però tot i això entitats internacionals com la ONU, AI, el tribunal d'Estrasburg, etc, han fet advertències al govern que, encara que es plasmin en mesures toves i de vegades absurdes, mostren certa incomoditat als governants.

És la meva impressió, almenys.
Re: La Oficina d'okupació es trasllada
18 oct 2007
que mas dará que sea ilegal o no. un desalojo es un desalojo. solo tienen que cambiar la ley y será legal que nos den una paliza por la calle por que sí. [ya lo hacen, pero por lo menos tienen que disimular] La ley es relativa. no creamos en ella
Re: La Oficina d'okupació es trasllada
18 oct 2007
Ningú no diu que creguem en la llei. Em sembla que "quina barra" i "Grenouille" tenen prou clar que la llei és relativa i tanmateix que, sigui quina sigui la legalitat vigent, amb els sectors no productius i amb els sectors dissidents s'aplica el que els convingui, sigui o no legal, perquè ningú no s'enterarà o els donarà igual.

Ara bé, la mateixa Oficina d'Okupació animava a denunciar desallotjaments il·legals per les raons que dona "Grenouille", a les que jo afegiria que, si bé en l'actualitat els jutges s'han passat pel forro l'acord tàcit i no escrit de fa anys de no seguir la via penal i haver d'esgotar la civil (no fer cas de les demandes delspolítics, vaja), alentint així el procés i per tant el desallotjament, i ara van de cara a barraca seguint les indicacions policials i polítiques, en el moment en que comencin a acumular-se'ls les denúncies d'il·legalitats, amb el saturats de feina i el poc que els agrada treballar a jutjats, potser (i només potser) es dedicaran a tornar a complir amb la legalitat vigent enlloc de donar pista lliure a la policia per ordre dels polítics.
Sindicat Terrassa