Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
Avui a les 8 de la tarda es celebrara un cercavila que sortira del Gat de la Rambla del Raval per denunciar el desallotjament aquest matí del Centre Social i habitatge Ruinamalia. Us hi esperem!
07_contraeldesalojo.09.07.png
Amb aquest atac, la policia segueix el joc polític que les institucions, en aquest cas, amb una complicitat cega amb els propietaris especuladors. En aquesta línia, el judici realitzat semblava més aviat una farsa, una pantomima final d'un procés ple d'irregularitats. La persona imputada no tenia advocat, i ningú del Centre Social o de l'habitatge del 11bis va ser tingut en compte en aquest procés legal.

Un nou solar en el Raval

Com acostuma a passar desprès d'un desallotjament, els propietaris de la finca del carrer Reina Amàlia no tenen cap projecte, més enllà d'enderrocar-la i transformar un espai ple de vida en un nou solar en el Raval.

Aquests agents especuladors, amb convivència amb les institucions, han transformat un barri com el Raval, eliminant la vida de barri, la seva diversitat i els pocs espais de trobada socioculturals autònoms, com hem vist al llarg d'aquest any amb la casa okupada feminista Mambo o l'Ateneu Llibertari del Chino.

Aquest desallotjament no suposa només deixar al carrer al grup de persones que habitaven aquest espai, sinó que suposa també la desaparició d'una gran diversitat d'activitats: la Oficina d'Okupació (que oferia consell legal per accedir a un habitatge), un espai d'accés a internet gratuït amb software lliure (http://ram.squat.net), la fusteria popular Carcoma, el taller de costura i la seva tenda gratis de roba i altres meravelles, la biblioteca Kilombo (http://kilombo.squat.net), una sala d'assaig per teatre i ball, el patio flamenco i les kafetes dels diventres per la tarda... i tota la nostra il·lusió de construir mons més enllà de les lleis del mercat i la competició.

Davant la especulació i els seus còmplices, continuarem imaginant resistències.

ruinamalia ARROBA squat.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
Arriba ruina Amalia!

Todo el apoyo para la gente de Ruina Amalia.

Un beso solidario
Re: [Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
una pregunta... s'ha pogut salvar el material de la biblioteca kilombo i demés?
Re: [Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
calro se habian sacado las cosas "de valor" antes y dentro de poco se encontrara un stio para estos proyectos...
ruinamliano se rinde
Re: [Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
claro todo el ñaterial "de valor" se habian sacado antes. Esperamos que pronto encontraran un sitio para volver a vivir...

gracias por el apoyo esta mañana y nos vemos a las 8 al gato
Re: [Ruinamalia] Cercavila avui a les 8 al Gat
17 oct 2007
Animo peña, me sabe muy mal no estar con vosotrxs en estos días, os mando todo el apoyo y mucho amor y rabia... pero por fa me muero por noticias.. hay detenidxs??? todxs estais bien? espero... todo el animo! Arriba Ruinamalia... Ruinamalia no se rinde!
Sindicat Terrassa