Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
Crida a la resistència avui a les Cases Barates de Bon Pastor: intentaran dessallotjar
16 oct 2007
Avui hi ha la primera amenaça seria de dessallotjament per a les quatre families que resisteixen a la primera fase de les Cases Barates de Bon Pastor. Tenien previst dessallotjar sense previa notificació als veins i advocada però gairebé per casualitat ens hem assabentat així que demanem la màxima presència per aturar-los.
Després de gairebé un any d'intents, el Patronat Municipal de l'Habitatge, depenent de l'Ajuntament de Barcelona, ha aconseguit, no sabem com (o millor dit: S� sabem com), una ordre de desallotjament i enderroc per a les quatre cases de la primera fase de Bon Pastor.

CRIDEM A LA MÀXIMA SOLIDARITAT POSSIBLE PER AVUI A LES 8 HORES DEL MAT�: els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se, no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Per tant, NO ES MOURAN DE LES SEVES CASES.
Avui al matí, els veïns i veïnes de Bon Pastor necessitaran el recolzament de totes les persones que han lluitat durant aquest any, i els anteriors, perquè es reconeguin els drets d'un barri que no per ser perifèric mereix ser despreciat de la manera en que ho està sent.

Les indemnitzacions pels habitants estan previstes dintre del fons de l'UE destinat a aquesta remodelació; però els polítics i funcionaris d'Ajuntament i Patronat han preferit repartir-se els diners entre ells abans que donar-los a les persones a qui anava destinat.

L'ordre de dessallotjament que s'ha expedit contradiu la protecció que ha otorgat el Jutjat de Contenciós Administratiu: les cases i els seus habitants NO ES PODEN TOCAR fins a la sentència judicial sobre les indemnitzacions. Reclamant les indemnitzacions s'està exercent un dret previst fins i tot pel conveni-trampa firmat per l'AVV.

Avui al matí els veïns i veïnes NO DEIXARAN les seves cases i s'hi ENCADENARAN A DINTRE: si s'intentarà enderrocar, es posarà en perill la vida de les persones, algunes de les quals són gent gran, altres estan malalts i altres són menors d'edat. Si finalment s'arribés a produir un desallotjament amb la força, alguns dels veïns i veïnes i alguns membres dels grups de recolzament, amenaçan començar una VAGA DE FAM, tal com anunciat en diferents ocasions.

Tots els perjudicis que es puguin produïr a les persones, a les pertenències, als habitatges, als drets, seran responsabilitats dels funcionaris i treballadors que cumpliran els ordres il·legals que rebran, a part que dels polítics i jutges que els emetran i permitiran.
ATENCIÓ: tothom que estigui interessat en la defensa dels habitants de Bon Pastor, que doni el seu recolzament aquest matí a partir de les 8 del matí a la primera fase de les cases barates de Bon Pastor.

Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella.
Metro: St. Andreu (L-1) o Verneda (L-2).
(Les cases barates estan molt a prop de La Maquinista, a la vora del riu).

Salut i Resistència desde Bon Pastor!!!
Us hi esperem!!

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more