Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Contra el mal
16 oct 2007
APLEC DEL PUIG'07
anunciPuig07.jpg
Diumenge 28 d'octubre de 2007, a partir de les 11 h. A la muntanyeta "de la patà" (El Puig de Santa Maria, l'Horta). Amb parlaments de David Garrido, Patrícia Gabancho, Enric Solà i Josep Guia, i l'actuació musical d'Escaramussa Folk.

Parades, esplai infantil, dolçaines i tabals, paelles...Parlaments:

- David Garrido, historiador

- Patrícia Gabancho, escriptora

- Enric Solà, jurista

- Josep Guia, del Ctè Executiu del PSANHomenatge a Lluís M. XirinacsActuació d’Escaramussa Folk

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra el mal
17 oct 2007
Prou victimisme, prou malfiança, prou "pilotes fora" o la gent d'aquest país mai serà lliure.
Re: Contra el mal
17 oct 2007
MOLT BEN DIT!

ENDAVANT CAP A LA LLIBERTAT

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME

VISCA EL PSAN!!
Re: Contra el mal
18 oct 2007
Em sembla que no m'expresso prou bé: amb victimisme em refereixo precisament a plantejaments com el de l'eslògan "contra el mal que ens ve d'Espanya".

En primer lloc és simplista a parir, la realitat es divideix en mal/bé, en blanc/negre. Així anem bé... (noti's l'agut joc de paraules).

En segon lloc, la tendència a situar l'hipotètica font del mal SEMPRE a l'exterior, en aquesta eterna Espanya que ens malmet (vindria a ser com l'infern dels cristians), és nefasta i fa molt de mal. Un altre cop blanc/negre, bé (nosaltres)/mal (ells, Espanya). I els burgesos convergents, tot i que més catalans que la Moreneta, són en realitat espanyols, i el mateix amb els mossos, i el mateix amb qualsevol element d'aquest pulcre i pur "nosaltres" que es surti de l'esquema: passa automàticament a la banda dolenta pels seus pecats. A més, aquesta és precisament la doctrina però a l'inversa que segueix l'extrema dreta espanyola (i catalana): hi ha una Espanya eterna, immutable, bona "per se" i un dimoni secessionista que té la culpa de tots els mals. A uns i altres: Espanya NO EXISTEIX, és una ficció, una ficció que ja dura massa i que es perpetua amb esquemes infantils com aquest.

Ni tot el que prové d'Espanya (no parlo de l'Estat, parlo de la gent) és dolent ni tot el que prové de la pàtria és bo. Prou essencialismes, INTERNACIONALISME O MORT.
Re: Contra el mal
21 oct 2007
Amunt PSAN!
Viska TLL
Sindicat