Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
[Alcoi] Aclaracions respecte a la informació difosa per alguns mitjans de comunicació en referència als fets ocorreguts en el ple
16 oct 2007
Aclaracions respecte a la informació difosa per alguns mitjans de comunicació en referència als fets ocorreguts en el ple del 27 de juliol a Alcoi:
Davant les informacions difoses en diferents mitjans de comunicació el passat 9 d'octubre, des de L'Altra Campanya i Alerta Solidària, fem les següents consideracions:

- En primer lloc, desconeixem l'existència de cap procés penal obert contra cap persona derivat de la protesta que tingué lloc el passat 27 de juliol a l'Ajuntament d'Alcoi, i en aquest sentit no entrarem a valorar la certesa d'alguns dels extrems de la noticia difosa. No obstant, no deixa de ser sorprenent que se n'assabente abans la premsa que les persones implicades en un procediment penal.

- D'altra banda, la inexactitud de la notícia és més que evident, ja que anticipa decisions del Jutge d'instrucció, com són que siga el Jutjat penal d'Alacant qui jutge el cas. Si tal i com diu l'article, el procés es troba en fase d'instrucció, no es pot saber encara si es jutjarà a les persones assenyalades per delicte o per falta, cas en el qual seria el propi Jutjat d'instrucció qui celebraria la vista oral, o si s'arxivaran de les diligències. Salvat que la fiscalia, sense escoltar a les denunciades, ja haja decidit acusar-les de delicte, independentment del que diga la seua defensa o les proves que puguen aportar.

- Els fets als que es refereix la informació publicada, ocorregueren el passat 27 de juliol, durant el plenari de l'Ajuntament d'Alcoi, on desenes de veïnes assistiren per mostrar el rebuig popular a l'aprovació del nou model territorial, amb el qual el PP local pretén la construcció de 16000 noves vivendes, la construcció d'un camp de golf i una urbanització a la serra de Mariola, un poligon industrial que posara en perill l'aqüifer del Molinar que abasteix d'aigua al 70% de la població i l'ampliació de la polèmica urbanització de Serelles que està destruint les faldes de la serra de Mariola i que suposarà la sobreexplotació de l'aqüifer del Barranc del Cint actualment sobreexplotat.

L'Altra Campanya és un moviment de persones sensibles a la destrucció de l'entorn i l'especulació a la ciutat d'Alcoi. El model territorial a Alcoi és una amenaça que posarà en perill els recursos naturals i hipotecarà el futur de les properes generacions per sempre. Encara estem a temps d'aturar-ho.

- Tanmateix, volem denunciar públicament que membres de L'Altra Campanya estan patint mobbing policial al carrer i a casa, amb intimidacions, amenaces i insults per part d'algun agent. Pensem que estem davant d'una clara estratègia d'assetjament i criminalització contra els moviments socials, orquestrada per l'ajuntament d'Alcoi.

- Per tot açò, el proper dissabte 27 d'octubre convoquem a una BICIFESTACIÓ REIVINDICATIVA que farà una ruta per alguns dels desastres urbanístics que provoca l'especulació. La bicifestació començarà a les 10h a la plaça d'Espanya i haurà un dinar popular a càrrec de l'Altra Campanya.

Alcoi, 11 d'octubre de 2007.

puxero (at) gmail.com
www.laltracampanya.org
laltracampanya (at) gmail.com
www.alertasolidaria.org
premsa (at) alertasolidaria.org; alertasolidaria (at) hotmail.com
Mira també:
http://www.laltracampanya.org
http://www.alertasolidaria.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more