Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Crida a la resistència activa demà 17 al matí a Bon Pastor: intentaran desallotjar i enderrocar!
16 oct 2007
Després de gairebé un any d'intents, el patronat municipal de l'habitatge ha aconseguit, no sabem com (o millor dit: S� sabem com), una ordre de desallotjament i enderroc per a les quatre cases de la primera fase de Bon Pastor.

CRIDEM A LA MÃXIMA SOLIDARITAT POSSIBLE PER DEMà A LES 8 HORES DEL MATÃ?: els deu veïns de la primera fase no tenen un lloc ón reallotjar-se, no han recollit les seves pertinències, i sobretot, no han obtingut cap reconeixement dels seus drets.

Per lo tant, NO ES MOURAN DE LES SEVES CASES.
Demà al matí, els veïns i veïnes de Bon Pastor necessitaran el recolzament de totes les persones que han lluitat durant aquest any, i els anteriors, perquè es reconeguin els drets d'un barri que no per ser perifèric mereix ser despreciat de la manera en que ho està sient.


Les indemnitzacions pels habitants estan previstes dintre del fons de l'UE destinat a aquesta remodelació; però els polítics i funcionaris d'Ajuntament i Patronat han preferit repartir-se els diners entre ells abans que donar-los a les persones a qui anava destinat.


La ordre de desallotjament que s'ha expedit contradiu la protecció que ha otorgat el Jutjat de Contenciós Administratiu: les cases i els seus habitants NO ES PODEN TOCAR fins a la sentència judicial sobre les indemnitzacions. Reclamant les indemnitzacions s'està exercent un dret previst fins i tot pel conveni firmat per l'AVV.


Demà al matí els veïns i veïnes NO DEIXARAN les seves cases i s'hi ENCADENARAN A DINTRE: si s'intentarà enderrocar, es posarà en perill la vida de les persones, algunes de les quals són gent gran, altres estan malalts i altres són menors d'edat. Si finalment s'arribés a produir un desallotjament amb la força, alguns dels veïns i veïnes i alguns membres dels grups de recolzament, començaran una VAGA DE FAM, tal com anunciat en diferents ocasions.


Tots els perjudicis que es puguin produïr a les persones, a les pertenències, als habitatges, als drets, seran responsabilitats dels funcionaris i treballadors que cumpliran els ordres il·legals que rebran, a part que dels polítics i jutges que els emetran i permitiran. ATENCIÓ: tothom que estigui interessat en la defensa dels habitants de Bon Pastor, que dongui el seu recolzament demà al matí a partir de les 8 del matí a la primera fase de les cases barates de Bon Pastor.


Les cases amenaçades estan al voltant del c/Albi, entre c/Mollerussa i c/Granadella. Metro: st. andreu (línia vermella) o verneda (linia lila).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crida a la resistència activa demà 17 al matí a Bon Pastor: intentaran desallotjar i enderrocar!
16 oct 2007
allà estarem!
Re: Crida a la resistència activa demà 17 al matí a Bon Pastor: intentaran desallotjar i enderrocar!
16 oct 2007
si cal cremen la cosas sevas com la cumisaries
un desalojo otra ocupacion

ya es hora que pagen por todo
suerte y alos gosus de saura
Sindicato Sindicat