Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
El passat divendres 12 d'octubre més de 60 persones es van concentrar a la Plaça de la Vila de Santa Coloma de Gramenet (Gramenet del Besòs) per tal de mostrar rebuig al "Dia de la Hispanidad" i en solidaritat amb les persones encausades per la crema de fotografies del rei espanyol.
Concentració 1.JPG
A les 18h es van congregar desenes de persones i mitjans de comunicació, aplegant més de 60 persones amb una pancarta on deia "Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic".

Després de cridar diverses consignes com ara "Jo també cremo la corona espanyola", una persona va cremar una fotografia del rei i es llegí un comunicat i la carta escrita per la segona persona de Girona citada a l'"Audiencia Nazional" Enric Stern.

En acabat, una persona va ser identificada pels mossos d'esquadra. Minuts després, en un lloc apartat de la Plaça de la Vila, una altra persona va ser identificada a un bar.

NOSALTRES TAMBÉ SOM ANTIMONÀRQUICS!
12 d'Octubre, res a celebrar!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
Quines cròniques més currades!!! sembla que és que estiguessis limitat per l'espai!
bueno amplio una miqueta: el nombre de persones crec que no va arribar a la vintena (toti que crec que el diari Avui va fer un favor en parlar de 60). A més d'una fotografia del rei, es van cremar dues de l'alcalde Bartomeu Muñoz, socialista i fill del darrer alcalde franquista Blas Muñoz (quins paralel·lismes més curiosos) Que un cop acabat l'acte vam intentar sortir en grup de la plaça i dos mossos uniformats, dels tants que estaven a la plaça, van venir a demanar la documentació de la persona que havia cremat la foto del Borbó, i que no ho van aconseguir per dues raons: la primera perquè el grup va plantar cara, i perquè un altre company va treure el seu DNI sense haver-li estat demanat (per cert, aqui si es vol fer la crònica una mica més crítica, val dir que aquest company va ser identificat `gràcies a la falta de preparació prèvia de l'acció). Uns deu minuts després tard la persona que havia cremat públicament la foto del rei va ser identificada a una terrassa FORA de la plaça de la Vila, per dos mossos de paisà, recolzats uns metres més enrera per dues patrulles de la policia local.

Jo no havia fet cap crònica abans perquè no he estat a l'organització de l'acte i no sabia si es volia fer o no. En tot cas aquesta info surt avui...no dic res més sobre la organització...
Re: [12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
felicitaaaats!;)
Re: [12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
menos críticas destructivas y a trabajar, que las 60 personas estan contadas a dedo!
Re: [12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
jo tampoc vaig estar a l'acte ni a l'organització, si no volies dir res millor et calles "buf"
Re: [12 Octubre] Gramenet Antifeixista i Antimonàrquic!
16 oct 2007
bueno...no veig lo "destructiu" per enlloc, potser sí una mica cínic, però la culpa no és meva, sinò del bon rotllo que hi ha a indymedia bcn, que se m'encomana -com el d'aquest que m'ordena callar-....perdó
Sindicato Sindicat