Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: antifeixisme
neteja de simbols franquistes
15 oct 2007
Una bona idea del Diari Público : enviem fotos de monuments o inscripcions franquistes de nostres pobles.
Publicaran totes al Diari.
Limpia tu ciudad de símbolos franquistas
La nueva redacción de la Ley de la Memoria Histórica obligará a ayuntamientos, instituciones y particulares a retirar los símbolos franquistas y de exaltación de la Guerra Civil. La Ley faculta a las Administraciones Públicas a retirarles subvenciones y ayudas si no lo hacen.

Contribuye a localizar todos los símbolos que deben ser retirados de las calles, iglesias o edificios de España.

Rellena el formulario y envíanos una foto del símbolo y su ubicación.


Nombre:
Correo electrónico:
Población:
Provincia: -- Seleccione -- �lava Albacete Alicante Almeria Asturias �vila Badajoz Barcelona Burgos Cáceres Cádiz Cantabria Castellón Ceuta Ciudad Real Córdoba Cuenca Girona Las Palmas Granada Guadalajara Guipúzcoa Huelva Huesca Illes Balears Jaén A Coruña La Rioja León Lleida Lugo Madrid Málaga Melilla Murcia Navarra Ourense Palencia Pontevedra Salamanca Segovia Sevilla Soria Tarragona Santa Cruz de Tenerife Teruel Toledo Valencia Valladolid Vizcaya Zamora Zaragoza
Foto (Tamaño máx: 1Mb)
Comentario:


Las imágenes de la vergüenza
Visita la fotogalería con todas las fotos enviadas
© Diario Público.
Calle Caleruega nº 102, 1ª planta. Madrid 28033.
Teléfono: (34) 91 8387641
Mediapubli Sociedad de Publicaciones y Ediciones S.L.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: neteja de simbols franquistes
15 oct 2007
No feu el joc a aquest diari disfressat de progre però controlat des de la Moncloa. El seu director és la mà dreta de Zapatero i l'actual parella de la ministra Carme Chacón. Aquest diari s'ha tret per aconseguir votants socialistes entre els joves de cara a les properes eleccions del mes de març. Començaran a alertar de l'arribada de la dreta per atemorir tothom d'aquí poc. L'objectiu d'aquest diari és exclusivament partidista.
Re: neteja de simbols franquistes
16 oct 2007
Oblideu el pallasso del comentari anterior, hi ha qui xerra perque té boca, encara que no tingui cervell o ni idea del que diu.
Tornant al tema: a mi em sembla perillós col·laborar amb un diari de psudoesquerra creat per una gran empresa de la comunicació (mediapro) per pagar els favors fets al govern de Zapatero i posar sobre la taula els temes que amb ell li interessen.
Re: neteja de simbols franquistes
16 oct 2007
La idea es bona? doncs deixeu de mirar sospitosament a tothom...aixó es diu "mania persecutòria".
Els anarquistes contra els comunistes, els okupas contra els Jerc, els sociatas contra els independentistes, "son galgos o son podencos" i mentres la dreta rient-se.
Unió de tota l'esquerra contra el feixisme !
Re: neteja de simbols franquistes
18 oct 2007
Com pots dir que no feu el joc a fulano o a mengano quan els antifas sou part del Sistema. Esteu finançats pel capital, protegits per ell, contractats els vostres grups pels seus ajuntaments, subvencionats els vostres locals i propaganda. Ademès vosaltres seguiu la doctrina del capital a peus junts: el capital diu droga, vosaltres yonkis perduts, el capital diu que el feixisme es dolent i que el mestissatge i la immigració son positius, vosaltres a odiar els nazis, a tragarvos les fabules holocaustiques i a donar la benvinguda als invasors immigrants, el sistema diu que la homosexualitat i la eutanasia son progressistes i positius, vosaltres a defensar-los, etc etc etc etc.
I aixi estariem tot el dia, sou uns grans alumnes, lo que encara no entenc com poden haveri persones dintre dels vostres grupets de ignorants i de hipòcrites, que encara creguin que lluiten contra el Sistema. Com podeu lluitar contra els qui us financen i us protegeixen??
D´aqui uns anyets, la majoria de vosaltres per no dir tots, estareu com els vostres antecessors, col.locadets en edificis oficials com a administratius i enxufadets als ajuntaments cobrant del xollo i anant de putes amb els diners del poble treballador (aquell poble al que mai heu defensat i al que mai heu representat ni pertanyut) enrolats dintre de les files socialistes, de ERC o de Iniciativa com a bons regidors.
Antifas, sou una puta escòria!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more