Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
UGT també ven el seu suport a la vergonyosa llei de la memoria històrica del govern espanyol
15 oct 2007
Cándido Méndez opina que la Llei de 'Memoria Històrica' del PsoE (llei de punt final, de fet) es “per a tancar ferides�
A RNE, Cándido Méndez, secretari general del sindicat venut, groc i espanyolista UGT, s'ha mostrat favorable a la Llei de 'Memoria Historica' que está a punt de tramitar el Goviern espanyol, que compta amb el rebuig de les víctimes del règim feixista i de l'esquerra i de l'extrema dreta, per motius oposats. “M'agradaria que s'incorporessin els dos partits (PP i ERC) que no shi han incorporat fins ara. Del que es tracta es de tancar ferides que encara mante una part de la població espanyola en relació amb la tragedia de la guerra civil�. “... es un episodi de la historia de Espanya que a 30 años de l'inici de la democracia (sic), quan les tensions relacionades amb la guerra civil estan amainades, es el moment de restituir aquesta memoria i de rescabalar aquesta humiliació...“.

Quina cara dura, els botxins, impunes, encara manen a l'exèrcit, al poder judicial i al poder econòmic, a més de tenir el suport incondicional del neofranquisme del PP, i diu que 'les tensions estan amainades'!


EL MOTIU:
Rebut per la UGT en concepte de indemnització pels immobles del sindicat incautats pel franquisme, aprovat pel goviern Zapatero: 149,4 milions de euros.

Diners que deula UGT a l'Institut de Crédit Oficial per l'escàndol de la cooperativa d'habitatges PSV: 151 millones de euros.

Un bon exemple de defensa dels interessos dels treballadors d'aquesta xusma de la UGT

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat