Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: pobles i cultures vs poder i estats
votaré a Carod
13 oct 2007
si els seus enemics sòn eixos...guanyarà un grapat de vots.
votare a carod.jpg
La millor foto per a guanyar vots.
Independència ja!!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Es evidente que la han hecho un favor a Carod y al conjunto de ERC. El problema es donde el empieza el PP y donde acaban este grupo de asesinos con las insignias de las SS. El problema también es la impunidad de esos grupos de fascistas, hijos del terror franquista.

Más que votar, es que proyecto tenemos de futuro. O la indepencia (y ERC no parece estar en ello), o una República federal de libre adhesión, donde se acabe con el franquismo y sus secuales actuales.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
no crec ni en erc ni en cap republica federal espanyola. primer la sobirania pel poble català i després ja decidirem que volem. mentres ERC va engegant projectes reformistas per l'estatut,nosaltres lluitem per la ruptura amb l'estat espanyol.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
A estos no els citarà l'Audiència nacional? No per cremar la foto satànica de carod,que me la bufa, si no per apologia del nazisme i el genocidi, per cridar consignes com "moros no españa no es un zoo" i similars?
Jo no sé si votaré a Carod, però el que està cada vegada més clar és que aconseguir la independència és ja , més que res, un imperatiu deomcràtic
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Ya estamos con el borreguismo habitual...
Primero, es triste que esta escoria ande suelta sin nadie que les cante las cuarenta, ni les meta un par de pedradas en los huevos (porque en la cabeza no les afecta).
Segundo, hay unos cuantos "enemigos" de dichos cerdos (con perdón para los pobres cerdos, que son animales maravillosos), entre los que se incluyen los mismos que financiaron el GAL, y no por ello vamos a estar a su favor.
Tercero, también hay nazis catalanistas, que sustituyen la estrella de la estelada por una esvástica (véanse los partidos de la selección catalana).

El antifascismo es algo razonado, no basado en simpatías o antagonismos, y no hay que confundir la defensa de una cultura agredida con el fanatismo irracional de algunos capullos hipócritas, entre ellos Carod y sus tontoseguidores. Ya ves los logros sociales del tripartit, enviando información a Grande-Marlasca y el Ministerio de Interios acerca de independentistas (de verdad) que queman fotos del parásito.
Salud y lucha
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
La lliure adhesió és una tonteria. Abolim els estats, però si això no és possible demà doncs comencem independitzant-nos...

Espanya és incorretgible i insalvable, el millor que podem fer per solidaritzar-nos amb els Espanyols és assolir la nostra independència i així mostrar-los el camí del progrès i la llibertat, a un poble que viu massa acomplexat recordant unes glories passades que ja no tornanran.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Ningú ha defensat els nazi catalans.

No és comparable l'existènca de 4 nazi catalans am el vertader problema que suposa que Espanya sigui per definició un Estat d'Ultradreta. Per canvi la cultura catalana històricament ha estat vinculada a ideals democràtics, republicans federalistes i anarquistes...

Molta gent vol imaginar avui dia que la CNT del 36 parlava Espanyol i estava formada per immigrants andalusos... i el cert és que en aquells anys a pesar de l'enfrontament oficial ERC i CNT tenien els mateixos bastions i compartien molts objectius.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
En fi, pel que entenc, un espanyol, per ser espanyol,és un feixista; i un català, per ser català, és democrata, republicà i anarquista. Aquest argument si que em sembla filonazi i cada vegada em dona més fastic aquesta patria d´en Pujol i els 40 lladres, la Barcelona parc tematic i el samaranch (molt català i molt franquista, que raro).
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Crec que no és just dir que Catalunya ha sigut sempre democràtica, federalista, etc. encara que si que crec que és veritat que a Catalunya no hi ha cap partit d'extrema dreta catalanista fort: Estat Català és molt minoritari, i partits com PxC no es poden considerar catalanista (encara que els interessi) ja que el president és un conegut falangista. Un partit com CIU, de caire més regionalista que no pas independentista, és un partit de dretes català.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
La cúpula d'ERC no és independentista. Potser ho era, però el poder i els diners els han fet canviar.
Pel que fa a lo dels catalans demòcrates i els espanyols feixistes, això és una forma molt barroera de dir-ho i està clar mai es pot generalitzar.
Però el que sí es pot dir, és que la cultura catalana, que no vol dir els catalans d'ara(entesos com a gent que viu a Catalunya) tendeix i ha tendit sempre a ser un model avançat als seus temps pel que fa al nivell polític, social i cultural d'entendre's.
Si es fa una petita retrospectiva històrica es veu clarament la diferència entre la cultura catalana i la castellana, ja que una sempre ha anat en contra dels avenços polítics cap a societats democràtiques (en un sentit ampli del terme) intentant sempre mantenir status quo anteriors de caire totalitari. Això sempre dins la dinàmica històrica del moment.
L'exemple més clar es troba en la cronologia històrica dels diferents intents que hi va haver durant el segle 19 i 20 de fer constitucions a l'estat espanyol: aquelles que eren de caire modernitzador i liberal, estaven preparades i tenien el suport de la cultura catalana, tot i que duraven molt poc. En canvi, les que van durar més van ser les de caire conservador absolutista, a on moltes de les lleis eren en contra de la cultura catalana i, en conseqüència o de degut a, no hi havia la participació dels catalans.
Abans de parlar demagògicament, fem una ullada a la història....
No votaré a Carod!
13 oct 2007
L'estat espanyol, com tots els estat-nació procura uniformitzar el territori culturalment per evitar qualsevol dissidència, d'això en diem espanyolisme, i és una actitud feixista. A més a més, l'estat espanyol no reconeix el dret dels pobles a l'autodeterminació.
Re:glotaré a Carod
13 oct 2007
Viva el volklore!!!

(el rollito ese de que la CNT compartía mucho con la ERC de la republica... como intención me gusta mucho, me identifico mucho con ese "animo ideológico" de acracia e identidad, pero no tiene ni pies ni cabeza. Recomendable sobre la cuestión "La vieja memoria" un documental muy guapo sobre la guerra civil)
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Doncs jo votare a ANB, que es el fot q fara més mal a Espanya! I ni un vot alss reformistes de ERC, que s'han venut al capital i a Espanya.
Re: votaré a Carod
13 oct 2007
Doncs tu et regales a un país estranger
Re: votaré a Carod
15 oct 2007
Cap nacionalisme ens fara independents.
Sindicato Sindicat