Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Actes arreu contra la hispanitat
11 oct 2007
Aquests són els que tinc, si en sabeu més només ho heu d'afegir!!

11.10.07 Avui i demà hi ha convocats diversos actes, molts d'ells "botifarrades populars" contra Hispanitat i la simbologia feixista que reflecteix el 12 d'octubre. A Sabadell, a les 19h a la Plaça de l'alcalde Marcet, també coneguda com a plaça dels Maquis, la CUP de Sabadell, organitza un acte per reivindicar la retirada de la simbologia feixista (escut a la façana de Correus, monument i plaça de l'alcalde Marcet, plaques d'habitatge amb el "yugo y las flechas", ...) que "30 anys de la mal anomenada Transició, encara hi ha als carrers i places de la nostra vila".

A Collbató. l'Esquerda – AjoC convoquem el proper dia 11 d'Octubre de 2007 a les 20h a l'esplanada de davant del Casal a tothom qui vulgui expressar lliurement el seu rebuig a la monaquia espanyola, hereva del franquisme. Després hi haurà botifarrada i actuació del Grup de Gralles de Collbató.



Mataró: "13a botifarrada a la hispanitat a Mataró"

Solsona: A les 9 del vespre Sopar Popular al Casal Popular la Fura de Solsona. Botifarrada contra la hispanitat a Solsona

Torrelavit (Alt Penedès).El Penedès fa botifarra a la hispanitat!

Divendres, 12 d'octubre
Santa Coloma de Gramenet. A a les 18h a la Plaça de la Vila. Concentració Antifeixista: En solidaritat amb les persones encausades per la crema de fotografies dle rei a Girona, les quals han hagut de declarar a l'Audiencia Nacional de Madrid. A més s'aprofita aquest dia, donada la seva significació, el 12 d'Octubre, en solidaritat i record de la resistència indígena a l'imperialisme espanyol.

A Figueres es formarà una Brigada de Neteja antifeixista
Davant l'allau de pintades de caire racista i xenòfob a la ciutat i veient que les brigades municipals de neteja figuerenques no hi posen remei. Maulets Figueres ha cregut convenient no esperar més que "!la institució la qual ens representa faci alguna cosa, institució que a més a més s'ha desentès de la financiació del material per realitzar aquest servei". Per això, han decidit de fer una trobada popular el divendres 12 d'octubre a les 4 de la tarda a la plaça de l'ajuntament per fer una neteja de pintades feixistes, xenòfobes i violentes que embruten no només les parets, sinó "l'honor de la nostra ciutat".

La Garriga. Botiflerada a La Garriga

Barri de l'Eixample de Barcelona
A les 12h. Actes de rebuig al dia de la Hispanitat a l'Eixample. Xerrada sobre el significat del dia de la Hispanitat. Posteriorment, dinar popular i cantautor. Lloc: Av Gaudí amb Provença. Organitza: Assemblea de Joves de l'Eixample Nord

Vinaròs
A les 20h. Acte polític de rebuig al dia de la Hispanitat. Lloc: Pça de l'Ajuntament. Organitza: Assemblea de Joves de Vinaròs

Sa Pobla. 'Concentració antimonàrquica a Sa Pobla [Mallorca]

Torelló. Concentració antimonàrquica

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Actes arreu contra la hispanitat
11 oct 2007
Anem als que no hi ha carn al menu. Canya contra Espanya!
Re: Actes arreu contra la hispanitat
11 oct 2007
Dijous 11 d'octubre a tres quarts de 10 del vespre, Racó Català organitza altre cop la festa Antihispanitat al Centre Comarcal Lleidetà de Barcelona , al bell mig de la ciutat, en concret a la Plaça Universitat de Barcelona -sobre el Bar Estudiantil, vegeu mapa-.

Entretindran la festa en Josep Maria Cantimplora, que torna desrpés d'unes vacances forçoses a Marina d'Or, i a cotinuació tocarà el grup La Carxofa i La Ceba, "amanides folk, duel barceloní, vegetal i sideral". L'acte comptarà com l'any passat amb servei de barra, que disposarà de begudes i entrepans a preus populars. I evidentment l'entrada a l'esdeveniment és totalment gratuïta.
Sindicato Sindicat