Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
Això és Espanya
10 oct 2007
Els espanyolistes celebren un dels més aberrants genocidis de la història com a "dia de la patria". I presenten la seua campanya a Lizartza,on han imposat "por cojones" i contra la voluntat de tot el poble, a una alcaldessa espanyolista. Molt encertat. Espanya és això: imposició antidemocràtica i violència. Fins quan aguantarem tanta infàmia?
imagenes_8072.jpg
genocidi.JPG
El PP presenta su campaña "Somos España" en Lizartza

La alcaldesa, Regina Otaola, explicó que la intención del PP no es "provocar", aunque así lo vean muchos. "Sólo es un signo de normalidad", dice. El caso es que los populares eligieron Lizartza para presentar su lema "Somos España" perteneciente a una campaña por la que reivindican símbolos como la bandera española, la monarquía o el Ejército y en la que animan a festejar la fiesta de la Hispanidad de este viernes.

Primero se concentraron frente al Ayuntamiento, en un acto en el que sólo participaron los concejales del PP y los presidentes de España y País Vasco de Nuevas Generaciones, acompañados de numerosos periodistas, escoltas y ertzainas.

Después, el presidente de NNGG, Nacho Uriarte, explicó las razones de la elección de Lizartza para presentar la campaña "Somos España", después de que lo hicieran en Madrid: "Porque aquí tenemos una alcaldesa valiente y con coraje y sobre todo con una idea clara de lo que significa la democracia y lo que significa la nacion España".

La lista del PP fue la única que se presentó a las elecciones municipales del pasado 27 de mayo en esta localidad guipuzcoana de 600 habitantes que tradicionalmente ha estado gobernada por la Izquierda Abertzale. La candidatura de ANV fue anulada como ya ocurrió hace cuatro años con la candidatura que presentó Batasuna.

El pasado 27 de mayo y en el recuento de votos se contabilizaron 186 nulos, 142 papeletas en blanco y 27 para la candidatura del PP.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Això és Espanya
10 oct 2007
si no és així no guanyen. Són realment vergonyosos...


Salut
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
Compte amb les il·lustracions, perquè també se'n podrien buscar de l'època de Jaume I el conqueridor.. que també conqueria i imposava a sang i foc.
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
Sí senyor relativista, i els àrabs també ban conquerir la península a sang i foc, i els anarquistes mataven monges i capellans. Redéu, a quins extrems de tonteria ens proten la ignorància històrica i l'acomplexament instil·lat
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
LOS QUE SE AVERGUENZAN DE SU PASADO ES PORQUE SE TIENEN QUE AVERGONZAR POR SU PATETISMO PRESENTE, HONOR Y GLORIA AL PUEBLO ESPAÑOL, A SUS CONQUISTAS, A SU HISTORIA Y A SU LEGADO IMPERIAL E IRREPETIBLE.
http://www.youtube.com/watch?v=VJdsCm2PV80&mode=related&search=
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
No ens avergonyim del nostre passat, ens avergonyim del vostre, nazis malparits
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
MAS QUE AVERGONZAR DE NUESTRO PASADO PEQUEÑOS ROJELIOS OS TENDRIAIS QUE ASUSTAR DE VUSTRO PASADO, DE LO COBARDES Y GENOCIDAS QUE FUISTEIS Y DE LO MAL QUE OS LO HICIMOS PASAR.
Re: Això és Espanya
10 oct 2007
Ja ho veieu, a més d'ignorants i xulescos, la lògica tampoc és el seu fort. El que dèiem: això és Espanya. Fins quan?
Re: Això és Espanya
11 oct 2007
doncs fins que gent com vosaltres deixi de dir tonteries i us fiqueu mans a l'obra, la vostra llibertat mai la tindreu si seguiu fen tonteries com cremar banderes i onejar banderes rojes i indepes. la llibertat mai la tindreu amb una pose, la llibertat es guanya amb la revolucio social, amb tot el que comporta el concepte social. llengua, cultura, poble son banalitats comparades amb paraules com treballadors, oprimits, explotats, inmigració, presons, politics i policia. no us doneu compte que la vostra independencia mai l'aconseguireu si defenseu i voteu les doctrines de certs partits politics que somplen la boca de paraules com sobirania, independencia, estatut i autonomia, i despres llepan el cul de qui sigui. i van amb cotxes oficials i amb xofers i resulta que no saben ni conduir (com el carod), potser perque mai han fotut un pal a l'aigua, no?
Re: Això és Espanya
11 oct 2007
Tampoc us en adoneu que la llibertat mitjançant la revolució social no es pot aconseguir sense un marc d´acció concret ni sense una concepció social i cultural determinada.

Tot i ser tots Homo Sapiens no som tots iguals.

Llengua, cultura i poble n´hi ha desde la prehistoria. Treballadors, oprimits i presos també.
Re: Això és Espanya
11 oct 2007
Excuses de mal pagador. Davant la opressió nacional, no val a mirar a un altre costat ni amagar el cap sota l'ala. Això és tan impresentable com dir que la discriminació de les dones son banalitats perquè només hem d'ocupar-nos de l'explotació laboral.
Re: Això és Espanya
12 oct 2007
i que hi opinava marx dels indigenes ara que tant parlem del genocidi que van fer els espanyols a america?
Re: Això és Espanya
12 oct 2007
Jo el que sé es que opinava Marx dels "pobles oprimits" d'Europa, utilitzava l'expressio de Hegel "hojarasca ètnica" i els situava en el bàndol reaccionari per haver-se quedat fora del "procés modern de construccio dels Estats-Nacio", de fet cita als vascos i tot.

Bakunin no pensava igual i de fet Andreu Nin, tot i ser marxista, va considerar més acertada la posicio del segon. (que no vol dir que aquest defenses ensenyes nacionals, himnes etc...).

Jo crec que la questio, a part de que sigui cert o no, de la "opressio nacional" no es si es nomes si es certa o no sino saber perquè a unes determinades persones els motiva aquesta problematica i a altres no, a mi sincerament no m'interessa pràcticament gens per més que m'hi esforçi.

Una ultima reflexio : es molt diferent un moviment independentista que defensi el socialisme com a un dels seus punts que un moviment socialista que defensi l'autodeterminacio com a un dels seus punts.

l'EI es el primer no el segon.

Questio de prioritats
Sindicato Sindicat