Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Ara o Mai. Tècnics i Auxiliars sanitaris en lluita
10 oct 2007
Després de diversos anys de mobilitzacions protagonitzades per diferents associacions i sindicats majoritaris (UGT,CCOO), els tècnics i auxiliars hem avançat poc o gens a causa de la falta de compromís d'aquests sindicats i la nula voluntat de les administracions.

Sindicats que es deuen al govern de torn i que han frenat les mobilitzacions amb l'única missió de desmoralitzar-nos i desmobilitzar als treballadors.

Des de CGT valorem i considerem que l'única forma de donar un tomb a aquesta situació és que tant els tècnics com els auxiliars siguem els propis protagonistes de decidir i encarrilar les nostres pròpies reivindicacions.
Per a això des de la Federació de Sanitat de la CGT (FESAN-CGT) hem construït una coordinadora formada per tècnics i auxiliars que serem els encarregats d'organitzar, decidir i negociar amb l'administració amb l'objectiu de millorar les nostres condicions socials, laborals així com poder oferir una millor qualitat assistencial.

L'objectiu d'aquesta coordinadora és que independentment dels colors polítics i sindicals siguem els treballadors els que lluitem pels nostres objectius.

Des de la CGT, volem mostrar la nostra més
enèrgica repulsa a la falta de criteri i a la discriminació respecte als professionals sanitaris europeus.

Vine i participa

Ens reunim els Dimarts a les 19h al locals de CGT,
Via Laietana 18 planta 9a. Barcelona.

--
Confederació General del Treball de Catalunya
Coordinadora de Tècnics i Auxiliars d'Infermeria

Via Laietana 18, planta 9 â 8003 Barcelona
Tel: 93 310 33 62 â Fax 93 310 70
http://www.fesancgt.org
http://www.nofijos.com
cgt.coordinadora ARROBA gmail.com

----------------------------

QUÃ ÃS EL QUE DEMANEM:

Pels Tècnics Superiors Sanitaris:

- Eliminació del catàleg de titulacions de Formació Professional referents als Tècnics Superiors Sanitaris.

- Actualització dels estudis reglats dels Tècnics Sanitaris Superiors situant-los en els 180-240 ECTS i en âel nivell 4â? de qualificació.

- Revisió del circuit formatiu i les unitats de competències dels TSS per a millorar la qualitat i la prestació sanitària de la ciutadania.

- Aplicar immediatament els grups professionals de l'article 76 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, sense períodes transitoris ni data de caducitat, disposició transitòria tercera.

- Modificació de la Llei d'Ordenació de les Professions Sanitàries (LOPS) per a integrar als TSS com professió sanitària.

- Derogació del publicat en el BOE en relació a les qualificacions ânivell 3â? de les diverses especialitats tècniques superiors sanitàries.

- Impedir la publicació dels reials decrets del MEC en relació a les especialitats publicades en el BOE amb âel nivell 3â? de qualificació.

- Impedir que l'Institut de les Qualificacions (INCUAL) i el Consell General de la Formació Professional (CGFP) acordin el ânivell 3â? de qualificació per a l'especialitat d'Imatge âper al Diagnòsticâ?.


Pels Auxiliars d'Infermeria:

- Manteniment de la qualificació aprovada de Tècnic âen Cures Auxiliars d'Infermeria i Geriatriaâ?.

- Actualització dels estudis situant-los en Grau Superior de la Formació Professional.

- Elevar la qualificació Professional al nivell 3.


ARA O MAI. TU DECIDEIXES

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ara o Mai. Tècnics i Auxiliars sanitaris en lluita
10 oct 2007
Si voleu que treballadors i treballadores siguin els propis protagonistes de decidir i encarrilar les reivindicacions, com és que delegueu el vot al comitè d'empresa?

Promoveu l'acció directa, o bé la delegació?
Tècnics Superiors i Auxiliars d’Infermeria
12 oct 2007
Tecnicsiauxiliarsenlluita .jpg
Des de la CGT, volem mostrar la nostra més enèrgica repulsa, a la falta de criteri i equiparació amb els professionals sanitaris europeus de les nostres mateixes categories.
Sindicat Terrassa