Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Reportatge i fotos de la manifestació del 9 d'Octubre a València
09 oct 2007
Reportatge i fotos de la manifestació del 9 d'Octubre a València
0116.jpg

Amb l’assistència d’unes 10.000 persones, el dimarts 9 d’Octubre s’ha realitzat en València la Manifestació convocada per la "Comissió 9 d’Octubre" sota el lema "defensem les llibertats. Guanyem el País".

La manifestació ha anat desde la plaça de Sant Agustí, d’on ha partit a les 6 de la vesprada, passant pels carrers Xàtiva i Colon fins al Parterre, on ha finalitzat, llegint-se el Manifest de la convocatòria. Aquest constava de tres punts fonamentals: l’exigència d’un nou procés d’ordenació del territori, la defensa del valencià i de l’extensió del seu ús i un model econòmic i social per al País Valencià distint a l’actual.

A les 7 de la vesprada ha eixit, també de Sant Agustí, un seguici independentista de unes 2.000 persones, del que formaven part grups com Endavant i Maulets. Aquest seguici ha arribat també finalment al Parterre, on s’ha fet també un acte de cloenda.

Al Parterre s’han congregat, quan es celebraven els actes de cloenda, vora una dotzena de feixistes i blavers que, situats als voltants del jardí, han començat a increpar la gent manifestant. En un moment donat, alguns dels provocadors han avançat cap a la gent present a la manifestació i la policia els ha tingut que impedir el pas. Tanmateix la policia no ha disolt al grup de feixistes i els ha permés mantenir-se al mateix lloc fins al final dels actes.

Totes les fotos les podeu veure a:

Reportatge i fotos de la manifestació del 9 d'Octubre a València
Mira també:
http://www.espaialternatiu.org/spip.php?article1498

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat