Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Más fotos Grito por la Vivienda Digna
08 oct 2007
En la Plaza Sant Jaume miles de personas se juntaron el pasado sábado 6 para gritar al unísono "No tendrás Casa en la Puta Vida", digno de un récord Ginnes.
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
La Plaza estuvo llena. La gente, fue diversa. Los ánimos bien altos como el propio grito. La música variada y la creación a tope. A ver si de una vez por todas el artículo 47 pasa del dicho, al hecho.

-----
mas fotos en: http://www.flickr.com/photos/orianomada/sets/72057594141967380/
Mira també:
http://www.bcn.vdevivienda.net
http://www.flickr.com/photos/orianomada/sets/72057594141967380/

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Más fotos Grito por la Vivienda Digna
08 oct 2007
Crec que els que hem de passar "del dicho al hecho" som nosaltres, perque si pensem que només amb manis els polítics es donaran per aludits anem llestos. De tota forma moltes felicitats i molts ànims a tothom, m'esperava molta menys gent. Que continui la denúncia però potser ha arribat el moment de que anem fent passos endavant.
Re: Más fotos Grito por la Vivienda Digna
08 oct 2007
Si, estic bastant d´acord, cal fer per exemple ocupacions masives (tipus com la que varem fer a C. Ricard al Poble nou, va ser fantastic)pero edificis sencers per a quedar-s´hi realment, es molt més facil del que la gent es pensa. No ens autolimitem, ja ho faràn ells (no sense pagar un preu politic), No se que pasa, per que no es fán propostes més decidides i no tant simboliques (que tambè son necessaries), creec que ara es el moment, segurament més que mai, des-de una perspectiva historica, pensem que la bombolla s´esta "desinflant" i els mitjans contribuiràn a desmovilitzar etc. Creec tambè, que fos bo que el moviment okupa i el de V de vivenda fesim cosetes junts.
Un abraç per a la gent que s´ho curra, ens veiem a les asamblees (per cert recordem anunciar-les) i al carrer. muuuuuuaaaa
Re: Más fotos Grito por la Vivienda Digna
08 oct 2007
La gent té por de les accions més contundents, perquè la resposta institucional ve armada de violència.

Per això és més fàcil congregar les multituds en accions pacífiques i simpàtiques.
Re: Más fotos Grito por la Vivienda Digna
09 oct 2007
No ès incompatible fer accions contundents i al hora simpatiques, si vols. Una okupació masiva es més dificil reprimir-la i a més hi ha un coixi social molt gran i divers que ho recolzaria. Cal pensar-ho bè. Tenim una força desaprofitada, pot ser s´hauria d´intentar extendre la protesta, suman a altres col.lectius de gent i persones que la NECESSITAT de vivenda i la precarietat es més evident
Re: Más fotos Grito por la Vivienda Digna
10 oct 2007
Opino que V de vivienda debería, como colectivo, debería pedir la abstención en las próximas elecciones generales. Es un grupo bastante numeroso y podría empezar a notarse algo que la gente no está contenta con el sistema. Estoy muy contento de que, en Catalunya, la abstención sea cada vez mayor.

Salud.
Sindicato Sindicat