Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
freebatasuna
07 oct 2007
Davant la detenció de representants de l’esquerra independentista basca, hem iniciat una campanya de denúncia.
FREEbatasuna.jpg
Si estàs d’acord amb el manifest, uneix-t'hi.

Només has de penjar un post al teu blog, a la missatgeria instantània, correu electrònic, myspace, fotolog… amb la paraula freebatasuna.

Manifest:
Per una solució democràtica, sobren les paraules: freebatasuna
Mira també:
http://free-batasuna.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: freebatasuna
08 oct 2007
No nunca estaré de acuerdo con estos sinverguenzas que además se respaldan en la violencia para aprovecharse de la democracia.
En realidad que se pudran en la carcel es lo que se merecen.
Re: freebatasuna
08 oct 2007
la pau és la guerra, la vida és la mort, la llibertat és la preso, la dissidència és l'obediencia.

Una organització que ha tingut el suport de 200.000 conciutadans il·legalitzada, els seus dirigens perseguits, detinguts, empressonats ... per no seguir els marcats del poder, per homenatjar un lluitador comunista i independentista assassinat perque va escapçar la continuitat personal del Franquisme, milers d'empressonats, torturats, morts -de les dues bandes-, una guerra absurda degut a l'existencia d'una burocracia d'una cosa anomenada "Estat" controlat per només certs grups d'inviduus, finançats i obedients a d'altres grups d'individuus, protegits amb tota una maquinària armada per altres grups d'individuus, que esdeven els controladors suprems de les vides de milers d'altres persones

No cal que es pudreixin a la preso perque la preso es tot el que toca aquest Estat feixista, torturador, antidemocratic -si algun estat pot ser democràtic- i en aquesta preso ens podrim totes i tots.

No se de quina demòcracia parles tu. Ni que carai vol dir aquest concepte en el teu cervell. Ni de quina vergonya. La vergonya de mantenir un poble de tres milions de persones segrestat perque esta prohibit per aquest Estat feixista i armat que aquests tres milions de persones decideixin que volen fer amb el seu futur.

Tampoc cal que et pudreixis tu a la preso. Ja et pudreixes dins la presó del teu cap.
Sindicato Sindicat