Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Crònica de l'homenatge a Miquel Grau
07 oct 2007
Convocat per Endavant (OSAN), Maulets i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans, ahir dissabte 6 d’octubre la Plaça dels Cavalls d’Alacant acollí l’homenatge a Miquel Grau en el 30 aniversari el seu assassinat.

Agredit per un jove feixista amb una rajola, el jove Miquel Grau es trobava enganxat cartells de la Diada del 9 d’Octubre junt amb altres companys del Moviment Comunista del País Valencià.

Amb aquesta convocatòria, les organitzacions de l’Esquerra Independentista hem volgut recordar la figura d’un jove militant, compromès amb la seua terra i la seua classe, enfront del tel de silenci i oblit que sobrevola pels que alguns anomenen Transició a la Democràcia.

Al llarg de l’acte, iniciat amb els sons de la dolçaina i el tabal, es llegiren diversos poemes de lluita i record a Miquel Grau de Vicent Andrés Estellés.

En el parlament conjunt de les tres organitzacions, s’assenyalà que “ni oblidem ni perdonem als assassins i als qui com els assassins menyspreen al poble, a la llengua del poble i a la nostra dignitat�. Així mateix, les organitzacions convocants refermaren el seu compromís de lluita: “continuarem encartellant, manifestant-nos, actuant i lluitant per uns Països Catalans lliures i independents, igualitaris i sense feixistes ni cap classe dominant�.

Una emotiva muixeranga conclogué l’acte, emplaçant a continuar en la lluita diària.

Podeu veure el vídeo de l’acte a: video.google.con/videoplay

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de l'homenatge a Miquel Grau
07 oct 2007
MIQUEL GRAU

EL POBLE NO PERDONARÀ
Sindicato Sindicat