Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Nou llibre d'idees, pensaments i sentiments
05 oct 2007
Nou llibre d'idees, pensaments i sentiments, que parla del Fórum, entre d'altres temátiques...
descontrol.pdf
descontrol.pdf (1,23 MiB)
Nou llibre d'idees, pensaments i sentiments, que parla del Fórum, entre d'altres temátiques... junt amb 5 capitols mes....en format PDF

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou llibre d'idees, pensaments i sentiments
05 oct 2007
M'ha sorprès llegir una disculpa al pròleg dirigida als lectors i lectores que no saben català per què alguns dels textos no han estat traduïts. M'hauria semblat perfecte si s'hagues afegit una disculpa dirigida als lectors i lectores que parlant català no saben castellà.
Voldria abans que res felicitar-vos per la iniciativa, però afegir un element de reflexió que m'ha sobtat del vostre escrit.

Contra el que pugui semblar a alguns, hi ha gent catalanoparlant que no sap ni un borrall de castellà. No només catalans de la Catalunya Nord, com bona part de la meva familia, sinó també gent que ha nascut fora de l'estat espanyol i no ha estat escolaritzada en castellà, però que coneix el català, ja sigui per què ha estudiat aquesta llengua per interès, per què la seva familia és catalana,...

No sóc gens nacionalista, però em sembla de bastant mal gust que us disculpeu per què hi hagi textos en llengua catalana, i no fer-ho a la inversa.

Espero que recolliu aquesta observació sense ànim polèmic ni desmereixedor de la tasca que heu realitzat.
Re: Nou llibre d'idees, pensaments i sentiments
05 oct 2007
Ei jordi, cert és el que dius, i de veritat t'ho juraría, que fins i tot l'autor de l'escrit habent patit el què comentes que se va passar totalment per alt. Ja t'ho dic, qui va escriure aixó (jo) fins als 14 que la meva vida va anar a parar a Cornellà de Llobregat, no tenía ni la més remota idea de castellà.
Però en fí, que amb els dies i el temps, estarà tot en tots els idiomes i ja no hi haurà cap problrma pel mig.
Salut
PD: t'agrairía que m'escribissis al mail què t'ha semblat el què has llegit...
Sindicato Sindicat