Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
Vídeos del FLA
05 oct 2007
Així, www.*accionvegana.*org és una pàgina web que pretén bandejar falsos mites i perpetuar la lluita per la destrucció de l'explotació animal (el terme “animal� inclou a l'espècie humana) i de la terra.
Acció *Vegana crea un DVD amb 7 *videos del F.L.A. entre ells el documental "Després del *pasamontañas"

Acció *Vegana treu aquest D.V.D. com complement de tota la informació publicada en la nostra web; www.*accionvegana.*org.
amb traductor


Com mai ha ocorregut, ara tampoc pretenem incitar a ningú a cometre actes il·legals, ni tan sols tenim la menor intenció de convèncer a ningú que es mogui per a aconseguir l'Alliberament Animal. Considerem que això és una mica que ha de sortir de cadascun, i esforçar-se a convèncer a la gent que es mogui sense que faig alguna cosa dintre d'ells que l'hi demani, és una pèrdua de temps.



Tanmateix, la informació és essencial en la nostra lluita, i per això, des de fa anys, hem pres el relleu de la pàgina d'Acció *Vegana antiga, i hem continuat el projecte que altres companys van iniciar.



Així, www.*accionvegana.*org és una pàgina web que pretén bandejar falsos mites i perpetuar la lluita per la destrucció de l'explotació animal (el terme “animal� inclou a l'espècie humana) i de la terra. En ella tenen cabuda centenars d'articles i diverses publicacions, i ara, aquest DVD.



Fins que l'última gàbia sigui destruïda. fins que l'últim mur dels escorxadors, laboratoris... s'esfondri davant els nostres peus. Fins que tots siguem lliures.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vídeos del FLA
05 oct 2007
Noticia repe, tot i que s'agraeix que l'hagueu passat pel traductor, però la propera vegada treieu-li els asteriscs.
Sindicat Terrassa