Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Ha sortit el Catalunya 90
04 oct 2007
Ha sortit el Catalunya 90

www.revistacatalunya.cat
La revista de la CGT de Catalunya (www.cgtcatalunya.cat)
Catalunya90portadaPETITA.jpg
Continguts:

Portada
Fotografia de Dídac Salau. âMagreb, opulència i resistènciesâ?.

Editorial
No té cap sentit la monarquia, no té cap sentit que hi hagi reis.

Reportatge
Magreb, de riba a riba del Mediterrani; El treball amb associacions del Marroc i de suport a lluites diverses; Jornades sobre la construcció dâun espai sindical de lluita en lâàmbit euromagrebí; Per lâallibeament dels detinguts lâ1 de maig al Marroc i els presos polítics; Trobada entre la CGT dâAndalusia i la UMT de la zona de Xaouen (Marroc); i Webs de referència per saber-ne més.

Treball-Economia
Repressió i persecució sindical contra la CGT a Madel de Centelles; Crida a la mobilització per aturar la crisi ecnòmica de lâAnoia; Un nou ERO a Inoxfil (a Igualada) afectara un total de 93 treballadors; Entrevista a la Secció Sindical de CGT a Sitel (Barcelona): âQue sâacabi lâactitud prepotent de lâempresaâ?; En lluita a Sitel per la readmissió de dos companys; Més vagues a contractes i subcontractes de Telefónica; Opinió: Seat: continuen pendents de reingrés 138 acomiadats i acomiadades. La lluita continua. Solidaritat!; Davant les mobilitzacions dels tècnics superiors sanitaris i auxiliars dâinfermeria; Mahle i el Comitè dâEmpresa arriben a un acord pel Conveni; Denúncia dâirregularitats a la Deixalleria de Bellvei del Penedès; El delegat del Govern a Balears rebenta la vaga de Remolcanosa; ONO descobreix Amèrica i destrueix tres mil llocs de treball; Protesta pel nou Conveni dels brigadistes forestals a València; Victòria a Transpotes Martín SL per la unificació del Conveni; Campanya a Gas Natural Barcelona per detectar âedificis malaltsâ; La Generalitat de Catalunya reconeix la lipoatròfia circular com a accident laboral; Frau de dos caps dâAutobusos a Barcelona; i Conveni 2005-2008: un Conveni que fa aigües.

La Tramuntana. Tema del mes
Les dificultats del nou curs escolar; El meu trist inici de curs; Mobilitzacions per lâEstatut Docent del Professorat; i Al Camp i les Terres de lâEbre.

La Tramuntana. Entrevista
Entrevista a Ãngel Bosqued: âArribar a ser determinants per a la transformació socialâ?.

La Tramuntana. Convocatòries
Jornades de Mujeres Libres a Saragossa; Curs de nòmines i liquidacions; Curs de formació sobre senyals dâidentitat de la CGT; i Trobada dâAcció Social de lâÃrea dâImmigració.

Sense fronteres
Continua la destrucció del planeta i lâaixafament de la dignitat dels pobles; Siguem ingovernables; i Solidaritat amb Amèrica del Sud.

Social
Blocs i bloquets negres a les manifestacions de lâ11 de setembre; Mani qui mani, antiautoritaris sempre; La nova etapa de la lluita per salvar el riu Gaià; Els incendis a Castelló, una xacra social; Can Vies i la vida social i polítca de Sants; Atenció. La màfia immobiliària tornarà a reunir-se a Barcelona; Volen tancar el web on Isabel Ferragut explica el cas del seu fill; Els vasos comunicants; i El parc eòlic de Portbou i la fractura social.

Dinamita de cervell
Solidaridad Obrera, la creació del gran sindicat; Manifest de Solidaridad Obrera als treballadors de Barcelona; Carles Hac Mor, cap propietat; Lâanarquisme a Torredembarra; âAmor Sanjuanâ al Cicle de Cinema Solidari de Reus; Barraques de Tarragona; Xerrades sobre Palestina a Lleida i sobre alliberament nacional a Cornellà; Editen un cd amb tos els números de la revista anarquista âEstudiosâ; Josep Renau: compromís i cultura; Al voltant del âManifest sobre el treballâ el Grup Krisis; llibres âIdealistes sota les balesâ?, âRepública, Guerra Civil i primer Franquismo en Valverde de Llerenaâ? i âEn tierra de los olivosâ?; i revistes âPunto de fugaâ?, âRavacholâ?, "Masala" i "El peón rojinegroâ?.

Entrevista
â?Que retirin el POUM i obrin un procés de participació realâ?, entrevista amb membres de lâAssemblea per lâHabitatge Digne de Tarragona.

Articles d'opinió
Adolfo Montoliu, Assemblea del Barri de Sants, Alternative Libertaire, Negres Tempestes, Pep Juárez, Anna Pujol, Emili Cortavitarte, Josep M. Loste Romero, Pepe Berlanga, Joan Zambrana, Carlus Jové, Ferran Aisa, Pep Cara, Vicent Martínez, Pepe Gutiérrez, Joni, Josep Estivill i Jordi Martí.
Còmic dâÃ?cido Critico.
Enreixats de Josep Manel Alarcó.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha sortit el Catalunya 90
05 oct 2007
Aquesta portada, no és igual que l'anterior?
Re: Ha sortit el Catalunya 90
05 oct 2007
els colors potser sí, però la portada no és la mateixa.

http://www.pangea.org/catalunyacgt/2007.htm

si mires aquí, veuràs que són diferents.

:)
Sindicato Sindicat