Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
Garzón ordena la detenció d'una vintena de membres de l'executiva de Batasuna

La policia ha detingut vint-i-dos membres de l'antiga i de la nova mesa nacional de Batasuna, per ordre del jutge de l'Audiència Nacional espanyola Baltasar Garzón. Entre els detinguts hi ha Joseb Permach (a la foto), Juan José Petrikorena i Rufino Etxeberría, a més d'integrants d'Ekin i d'ANB. Garzón els ha detingut quan duien a terme una reunió,que ha considerat delictiva pel fet que Batasuna és un partit il·legalitzat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
ABSURD, ABSURD, ABSURD!!!
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
GERRA NAHI DUZUE ETA IZANGO DUZUE!!!quereís guerra... pues la vaís a tener!!!
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
increible, s'omplen la boca de constitucions, de democràcia, de no sé quina llibertat, de que es fa en nom de la lluita contra el terrorisme,... però de quin puto terrorisme parleu, si els terroristes sou valtres amb la vostra política genocida contra els pobles basc i català. Per no parlar de lo amables q vau ser amb els pobles indígenes americans. Tot un exemple de democràcia, Espanya, sí senyor. Vosaltres sí que en sabeu, de fer el ridícul amb la vostra cansina verborrea mentidera i manipuladora.
Quina ràbia, que en aquest tros de terra del món no es pugui exercir el dret de reunió, que el de manifestació i lliure expressió estiguin amenaçats en llocs com Barcelona, increible que després del rentat de cervell a que ens han sotmès amb la no sé quina transició a la no sé quina democràcia encara hi hagi gent que pugui tragar amb aquest discurs manipulador i genocida. Increible que a l'Europa occidental del segle XXI passin coses així.
Amunt els que lluiten. Ni un pas enrere contra la màfia capitalista i els seus súbdits.
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
Una mica exagerat aixo de "genocida", no?
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
04 oct 2007
Exagerat és viure sense llibertat de expressió, de manifestació, de reunió. Així és com viuen moltes persones gràcies a la l'Estat Policial asfixiant a Euskal Herria, i dintre de poc el tindrem a Catalunya.

Putos feixistes espanyols
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
05 oct 2007
No, exagerado es que hableis de genocidio en Catalunya y Euskadi, y por si os habeis olvidado tambien hay fascistas de izquierda en Euskadi y Catalunya, asi que si quereis una sociedad libre luchad tambien contra ellos. Esto no quiere decir que este de acuerdo con las detenciones.
Muerte al Estado Español, Catalan y Basco.
Re: Detenció de 22 membres de Batasuna
05 oct 2007
No vol dir que estiguis d'acord amb les detencions, però les justifiques, potser fins i tot les agreeixes.
Totalment d'acord, cap Estat ens farà lliures
Sindicato Sindicat