Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : pobles i cultures vs poder i estats
Comunicat del SEPC davant la visita de la reina Sofia
04 oct 2007
Comunicat del SEPC davant la visita de la reina Sofia al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida
Aquest 19 d'octubre la Universitat de Lleida, conjuntament amb l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, faran convidada d'honor a la reina de l'Estat espanyol, Sofia de Borbó, per cloure el Congrés sobre Càncer de Mama de Lleida, en la reunió de la Societat Espanyola de Senologia i Patologia mamària, que se celebrarà a l'edifici emblemàtic del campus de Cappont.

Des del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) mostrem el nostre rebuig a la invitació per part del Rector de la UdL, Joan Viñas, de la reina Sofia al campus de Cappont i a la seua presència a la nostra universitat. Entenem que la monarquia és una institució de caire militar, antidemocràtica, que no ha respectat ni respecta la identitat nacional catalana ni el dret a la llibertat del poble català. Aquesta suposa, a més, una considerable despesa econòmica en detriment de la despesa en ensenyament públic per part de l'estat.

Per aquests motius, demanem al senyor Rector que no convidi a la monarca espanyola a la nostra universitat.

Els i les estudiants de la UdL coordinades en el SEPC ens oposem a la figura de la Monarquia Espanyola i a la presència d'aquesta a la nostra universitat. Institució que, recordem, aviat farà tres-cents anys que va abolir la nostra universitat, la més antiga del nostre país, i va arrasar la nostra ciutat per tal d'ocupar militarment la nostra terra.


Lleida, dimarts 2 d'octubre de 2007
SEPC-Universitat de Lleida

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat del SEPC davant la visita de la reina Sofia
04 oct 2007
Feu una plantilla i deixeu espais per omplir: el membre de la familia reial, el lloc on va i l'hora, així us estalvareu feina...
Re: Comunicat del SEPC davant la visita de la reina Sofia
05 oct 2007
i no muntareu un sidral???

Llei d´extrangería per la reina Sofía!!!
Sindicato Sindicat