Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: guerra
(JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
Les JERC - Barcelona protesten contra la presència d'avions militars a la Festa del Cel


Les JERC - Barcelona protesten contra la presència d'avions militars a la Festa del Cel
1-10-2007 - Una vintena dâactivistes de les JERC-BCN han protestat per la presència de lâexèrcit espanyol i francès en el context de la Festa del Cel, últim acte de les Festes de la Mercè. Els i les militants han desplegat una pancarta sota el lema âEls exèrcits maten! Avions militars fora de les festesâ? juntament amb una sèrie de pancartes més petites on es podia llegir el nombre de víctimes de diferents conflictes militars com els de lâIraq, lâAfganistan, el Vietnam i els bombardejos a Barcelona. Les i els activistes també han simulat les sirenes dâun bombardeig mitjançant tres megàfons i han repartit 1000 octavetes entre els i les assistents.


Aquesta acció vol fer veure a la ciutadania de Barcelona que els militars no tenen lloc dins unes festes on el pacifisme és una de les principals reivindicacions de les Festes de la Mercè. Gerard Coca, portaveu de les JERC-Barcelona ha declarat que âles JERC-BCN actuarem sempre davant de la presència dels efectius militars presents a la nostra ciutat, ja què en un ambient festiu el avions militars no hi tenen cabudaâ?. També ha afirmat que âSeguirem lluitant per un altre model de festa major on el pacifisme, la llibertat i la solidaritat siguin els principals eixos dâaquestaâ?.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
molt bé companyes!!

3r any consecutiu donant canya!
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
... ui si quina canya.
Com sempre, pancarteta, foto, i a volar.

Per cert, felicitats pel vostre portaveu, el Pere Aragonès, tot un exemple votant en contra de la crema de fotos del rei, al parlament.

Aneu a cagar.
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
pancarta, megafons, 1000 octavetes...

tu que vas fer?
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
No és el que vau fer el problema. És molt correcte el que vau fer, de la mateixa, suposo que vosaltres donareu tot el suport, de manera formal i en contra del parer dels vostres companys d'ERC, als companys i companyes de l'Esquerra Independentista que han estat cridats a declarar a l'Audiència Nacional, als companys i companyes agredits pels cossos policíacs manats per ICV, ERC i PSC, als centres socials desallotjats i a tots els moviments socials que lluiten per a canviar aquest sistema que vosaltres esteu legitimant.
Em sembla bé que feu accions, el que no em sembla bé és que després, quan arribeu al poder, us vengueu com tots ho heu fet fins al moment.
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
Aquí resulta que mai ningú ha estat hipocrita en la seva vida, i pot anar regalant carnets de qui és baixa els pantalons més o menys i qui és l'autentic i qui no... a tots els llocs hi ha oportunistes
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
Iros a la mierda
ERC= democratas usureros
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
HIPÒCRITES
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
01 oct 2007
Estic esperant una resposta...no tinc cap conflicte amb els i les militants de les JERC, ERC o ICV. Però tinc problemes a entendre les vostres direccions i com la base social, o sigui, vosaltres, no feu res per a canviar la situació. Els polítics esteu per a portar a terme allò pel qual heu estat elegits i no crec que els vostres votants us hagin votat per a fer el que esteu fent. Més aviat crec que us van votar amb la il·lusió que farieu oposició o tirarieu endavant iniciatives d'esquerres i de construcció nacional, no que us apujarieu els sous, no que farieu el mateix que els altres, no que augmentarieu la repressió, no que legitimarieu les institucions espanyoles...En fi, per mi la política no és tenir un càrrec i ja estar, sinó ser els primers disposats a patir les conseqüències que siguin necessàries per a portar a terme aquelles idees que se suposa que defenseu. El PP i CiU ho fan, i vosaltres com és que no ho feu?
Alguna explicació que no pixi fora de test?
O és que no en teniu? Com ja ser que no en teniu, llavors us queden tres opcions.
Afirmar que el que vols és viure de la política, oposar-se de forma manifesta a les vostres direccions o sortir d'allà i anar a militar a l'Esquerra Independentista
Re: (JERC-BCN) Festa del Cel
02 oct 2007
jo crec que desconeixes la realitat de l'organització i les decenes de persones que s'estan enfrontan a la direcció del partit i temps al temps!
Sindicat