Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Èxit de la presentació del SEPC-Geografia i Història de la UB.
01 oct 2007
Per tal d'encetar amb força el nou curs, el nucli del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) de la Facultat de Geografia i Història organitzà un any més una presentació pública a la Facultat. Aquesta fou el passat dijous 27 de setembre en una aula, on puntualment s'hi aplegaren entre vint-i-cinc i trenta estudiants interessats en la lluita sindical que encapçala el nucli en aquest centre d'estudis.
ASS.JPG
La presentació començà amb la intervenció d'una militant, que exposà el model d'ensenyament que es vol bastir des del SEPC i les línies de treball que es duen a terme per fer-lo realitat, i que un altre militant completà amb una panoràmica històrica de les evolucions de la lluita sindical a la Facultat, especialment l'efectuada en el curs passat per tal de fer front a les retallades patides pels i les estudiants arran de la inauguració de les noves instal·lacions i l'aplicació del Procés de Bolonya.

Seguidament començà una assemblea oberta, amb nombroses noves incorporacions, on es començà a plantejar el treball per aquest nou curs. Les properes es realitzaran setmanalment al local d'estudiants de la Facultat, concretament el dimarts a partir de les 14h, hi esteu convidats a participar-hi.

Més informació i contacte amb el nucli: ub(at)sepc.cat
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit de la presentació del SEPC-Geografia i Història de la UB.
01 oct 2007
sí senyor!!! ;)

presentació ràpida...

felicitats!!!
Sindicato Sindicat