Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Ecologistes compaen Saura amb Valdecasas
30 set 2007
http://www.e-noticies.com/actualitat/ecologistes-comparen-saura-amb-garc

PER L'ACTUACIÓ DELS MOSSOS

Ecologistes comparen Saura amb García Valdecasas

Saura va rebre les primeres crítiques a la manifestació contra el Quart CinturóL'Associació Els Verds Esquerra Ecologista de Catalunya ha manifestat, en un comunict, el seu rebuig "a l'actuació del Conseller de l' Interior Joan Saura que ahir va impedir amb l'actuació violenta dels Mossos d'Esquadra, contra la capçalera, que diferents col·lectius poguessin expressar el seu dret a la llibertat d'expressió i manifestació. ahir a la tarda a la ciutat de Barcelona".

L'Associació ecologista lamenta "que des de la Conselleria d'interior de la Generalitat de Catalunya es vulneri el dret a manifestació dels ciutadans, amb desplegaments excessius dels cossos de seguretat, que impedeixen als ciutadans exercir aquest dret democràtic i constitucional".

Així mateix l'Associació ecologista insta al Conseller d' Interior Joan Saura "a reflexionar sobre les ultimes actuacions de vulneració del dret de manifestació i a deixar de criminalitzar als diferents moviments socials i altermundistes que volen expressar de forma pacífica els seus plantejaments i reivindicacions socials".

En aquest mateix sentit l'Associació Els Verds Ecologista manifesta que "la vulneració de drets com les que van patir ahir més de mil persones a la manifestació convocada sota el lema " La repressió mai ens tallarà les ales" signifiquen un clar retrocés social que retalla els drets i llibertats de la Població".

Finalment l'entitat ecologista lamenta que el Conseller Joan Saura "apliqui mètodes idèntics a la de l'Ex delegada del govern a Catalunya ,Julià Garcia Valdesas, que tantes crítiques va rebre de la seva formació política".

This work is in the public domain

Comentaris

Si si, molta rao, pero...
30 set 2007
Quan l'article ve del portal d'un independentista ja sabem de part de qui i contra qui va sempre això...

No oferiu cap enllaç a l'article original, ni molt menys al manifest complet original.
Re: Ecologistes compaen Saura amb Valdecasas
30 set 2007
No més aviat el que sabem és com actua un feixista que es fa dir ecosocialista, que des de que mana sols hem aconseguit empitjorar la situació represiva a casa nostra.

Quan algú defensa en Saura si que sabem de part de qui vé: PSC!
Re: Ecologistes compaen Saura amb Valdecasas
30 set 2007
Ara els mossos us feu passar per anarquistes?

Jo sols sé que actualment en aquest país hi ha 2 bàndols: els nens bons: ERC, PSC, ICV, CIU, PP i C's.

I els nens dolents: Okupes, independentistes, anarquistes... vaja tots els que ahir ens manifestarem a arcelona, més aquells que cremen fotos, més aquells que okupen cases...
Re: Ecologistes compaen Saura amb Valdecasas
30 set 2007
Al que s'ha possat Anarquista: T'has equivocat de nick. Canvia-te'l per Mosso Manipulador
Sindicat Terrassa