Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Desembre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
        01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
fotografies d'última hora
29 set 2007
Fotografies d'última hora de la mani anti-repre d'ara mateix a plaça Catalunya
IMGP2063.JPG
IMGP2052.JPG
IMGP2060.JPG
Fotografies d'última hora de la mani anti-repre d'ara mateix a plaça Catalunya.

Fetes quan els mossos encara no havien carregat contra els manifestants i quan encara es podia passar per les Rambles. Ara han tallat l'accés a la Plç Catalunya i han format un segon cordó davant dels manifestants

This work is in the public domain

Comentaris

Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
aixi no son d ultima hora
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
NADA NUEVO LA DICTADURA DEL CAPITAL !!
LI DIEUN DEMOCRÀCIA PERÓ NO HO ÉS PAS !!

WWW.KAOSENLARED.NET
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
Una pregunta.

Per què els han impedit el pas per les Rambles? Que no tenia permís la manifestació?
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
Clar que teníem permís, però des de quan això importa!??!?!?!
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
Potser s'hauria de denunciar als mossos o a la conselleria per negació al dret fonamental de manifestació. Els de v de vivienda ja porten un parell de sentències contra Sauron i Boada.
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
precisament la manifestació era per reivindicar el dret de manifestació...
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
Cataluña capital barcelona eso es todo lo que quedara si consiguen la independencia creando otro estadito,los criterios de la raza pura catalana que hablan en el foro del cut,apellidos catalanes,etcetcetc son los mismos fascistas que quieren crear mas estados y dividir todavia mas si cabe a las personas que no tienen propiedades son hijos de la burguesia en esta caso catalana,con ingresos muy muy muyu altos sus papaitos,iros al peo todos .La izquierda en este pais tiene mucha culpa de haber apoyado a estos grupos nazionalistas deisfrazados de izquierda durante la transicion y lo estamos pagando tan caro que no existe una izquierda en este pais
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
en aquest pais ha corregut sempre la brama que anarquisme i catalanisme no lligaven bé. Curiosa sentència per a un poble acostumat a ser anarquista per defecte, sense estat propi de debó de fa segles.

Llegir alguns dels textos seleccionats en el llibre "Anarquisme i alliberament nacional", publicat original per El Llamp l'any 1987 i re-editat fa poc pel col·lectiu Negres Tempestes de Sants deixa clar que el moviment llibertari català, majoritari des de l'últim terc del segle 19 fins al 1939 entre el poble treballador d´aquest país, tenia pocs dubtes sobre la qüestió, tot i que sempre hi ha hagut polèmica sobre el marc d'actuació (català o ibèric?). La publicació "Tramontana", una de les múltiples revistes que eren censurades periòdicament per les autoritats, deia a l'editorial (1907), després de mencionar com era de "natural sembrar la llavor llibertària en la nostra llengua" que "L'anarquisme no deu ésser indiferent davant dels moviments que en un sentit o un altre es produeixen en les nacions i en el pobles" (pag 95 del llibre). També s'hi diu que molts anarquistes es feien seva la qüestió nacional enfront dels socialistes que se'n desentenien afirmant que el problema nacional era un invent del capitalisme.

Entre 1910 i 1939 és el període de màxima expansió de la CNT, que tindrà mig milió d'afiliats el 1919 en aquest país, i que s'enfrontarà al catalanisme burgés de la Lliga Regionalista, afirmant-ne un de propi. De fet els sindicats demanaven la comunicació amb la patronal en català (formada per homenots de la Lliga) que s'hi negaven i els contestaven sempre en castellà i eren fidels aliats del govern conservador de Madrid contra la classe treballadora. Salvador Seguí, el Noi del Sucre, màxim dirigent de la CNT, defensà en un discurs a Madrid les reivindicacions nacionals catalanes i denuncià a la Lliga com a enemiga de Catalunya, proclamant que eren els treballadors i no la burgesia els veritables interessats en assolir la plena llibertat nacional de Catalunya: "Aquests reaccionaris que s'autoanomenen catalanistes el que més temen és el redreçament nacional de Catalunya, en cas de que no restés sotmesa, com que saben que no és un poble mesell, ni tan sols no intenten deslligar la política catalana de l'espanyola... A nosaltres, els treballadors, com que amb una Catalunya independent no hi perdríem res, ans al contrari, hi guanyaríem molt, la independència de la nostra terra no ens fa por".

Abans, el 1913, l'editorial a Tramontana afirmava: "Volem una Catalunya per la llibertat. Volem llibertat per Catalunya. Volem una federació universal de pobles lliures. Volem que no hi hagi altres fronteres que les del respecte als costums i llengües pàtries. Volem una transformació social, que el treball no sigui una explotació humiliant i si una dignificació de l'home. Volem una eterna fraternitat humana". I Victor Foch hi escrivia: "Escrivim en català, estimem Catalunya perquè volem fer-la més lliure per a l'home lliure. No la volem pas subjecta a cap jou estrany, però tampoc volem que cap tirania subjecti l'home que viu a Catalunya. Aimants de la llibertat de l'home, no podíem pas ser defensors de l'esclavitud dels pobles, per una liberació i l'altra, han de marxar ensems, separar-les és un engany més, una mentida monstruosa".

Finalment, cal dir que el moviment anarquista del segle 19 era molt respectuós amb els moviments d'alliberament nacional, com mostra Bakunin repecte la qüestió polonesa. Oposa al nacionalisme estatista marxista un nacionalisme revolucionari federalista. El punt 7 del manifest de Bakunin sobre el tema (pag 83 del llibre) diu: "Adversaris de tot poder estàtic, no reconeixem cap mena de drets històrics o polítics. Per a nosaltres Polònia només existeix allà on el poble vol ser polonès i es reconeix com a tal...". i el 1867, al Congrés de la Lliga per la Pau i la Llibertat dirà: "tota nació feble o forta, petita o gran, tota província, tota comunitat té el dret absolut de ser lliure, autònoma de viure, i en aquest dret totes les comunitats són solidaries en tal grau que no és pas possible violar aquest principi respecte a una sola d'elles, sense posar simultàniament en perill totes les altres".


Anarquistes, llibertaris que viviu en aquest país, sentiu-vos plenament revolucionàris com s'hi han sentit tants d'altres abans. i destruïm, construïm, destruïm i construim.
I no parar fins a la societat sense classes socials ni estats autoritaris que oprimeixin aquest país, Catalunya!
Re: fotografies d'última hora
29 set 2007
El fet que diguis aixo en un fil que parla sobre una manifestació pel dret de manifestació ja demostra molt el tipus de persona seriosa i responsable que ets.

Pel que fa el contingut del teu missatge, no crec ni que valgui la pena comentar-lo. Aqui el més nacionalista de tots ets tu. Espanyolista!
Ser apatrida (molts ho som) no vol dir no tenir consciència de quina és la teva cultura.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Estem desviant el tema de la notícia, en qualsevol cas seria un greu error pensar que pel sol fet de ser català i independentista ets un racista i un burgés (?!). L'important ara és la mani i la gent que hi va anar, ja siguin indepes, anarcos, republicans, etc.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
hay q plantearse el sentido de estas manis. hemos hecho el ridículo. un mosso pega un pisotón, y ya salen 50 personas corriendo. nos cierran el paso con sus porras y sus escudos y ya no nos movemos. la combatibidad es bajísima.
si sabemos que en estos tiempos la combatibidad es baja hagamos las manis de otra manera. los convocantes oficiales no dijeron absolutamente nada, no hablo de control de manis, sino de dinamización. No nos dejan por las ramblas, pues nos vamos a pz cataluña. pero esa pasividad, y falta de reflejos es penosa. dimos una imagen lamentable.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Lo que esta claro es que hay que cambiar la manera de hacer las manifestaciones. Fue muy triste y muy patetico lo que ocurrió ayer...
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
mira "k", jo no sé si tu vas estar a la manifestació, doncs el que estàs dient no es correspona gaire amb el que va passar. Dir que a la minima sortien 50 persones corrent és molt fals. AL davant de tot, quan els mossos pegaven amb les porres, no es va cedir ni un metre, més ben dit, amb cada carrega es guanyava algun metre. Els convocants constantment estaven dient coses (tant pels manifestants com per tota la gent de fora que s'ho mirava). Un grup va arribar amb molts esforços a plç st jaume,, que era el que intentava de la mani.
I, personalment, no crec que donéssim una imatge lamentable.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
coincideixo amb l'ultim comentari

amb una molt bona organització vam aconseguir manifestar-nos per les rambles i de manera molt combativa obligant els mossos a deixarnos pasar i no retrocedint ni un pas, a mes vam aconseguir arribar a plaça st jaume que era que els mossos van tractar d'impedir. Una victoria en tots els sentits que marca un important precedent.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Es veritat que hi ha un detingut? algú sap res?
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
els alemanys es disfracen de pallaso i ridiculitzen a la policia donante-l´shi flors.

és o no és?

PS: no sóc pacifista, simplment ho dic per combatre la falta de combativitat amb idees originals.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
s'acaba de penjar una notícia a la columna de publicació lliure que dóna informació sobre el detingut que hi va haver a Portal de l'Àngel
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Què vol dir aquesta notícia? manipulació dels mitjans o cagada de jaume roura?


Un dels imputats per cremar fotos del Rei insta a continuar mostrant el "rebuig al poble espanyol"
Europa Press - sábado, 29 de septiembre, 20.28BARCELONA, 29 de setembre (EUROPA PRESS) - Un dels joves imputats per cremar fotos del Rei el 13 de setembre, Jaume Roura, ha instat avui els catalans a "continuar mostrant el rebuig al poble espanyol".

Publicidad
Roura ha fet aquestes declaracions al començament d'una manifestació convocada a Barcelona per 10 entitats que representen diversos col·lectius socials alternatius per exigir el dret a poder manifestar-se al carrer i en què s'han reunit aproximadament 300 persones a la Plaça Universitat de Barcelona, davant la presència de sis furgons dels Mossos d'Esquadra i efectius de la Guàrdia Urbana.

El jove ha assegurat que "amb solidaritat i lluita" venceran la "repressió", i ha afegit que la seva imputació i la d'altres companys per cremar fotos dels monarques és un "exponent del futur de submissió".

Segons Roura, les seves accions són "mostres de rebuig cap a l'Estat espanyol", i ha afegit que aquests actes són "de legítima defensa contra l'Estat opressor".

"Els càstigs són una resposta organitzada de l'Estat que recorda que som súbdits i no ciutadans", ha etzibat. Quant a la monarquia espanyola, ha manifestat que el Rei "és còmplice de les últimes execucions de la dictadura", ja que, ha recordat, el Rei va ser nomenat pel dictador Francisco Franco.

En aquest sentit, també s'ha dirigit als socis del Govern, als quals ha acusat de "doblegar-se davant les lleis repressives" i d'actuar com "botxí del seu propi poble".

A més de Roura, en la concentració hi han participat altres joves que han explicat la seva experiència en casos que han afirmat que eren similars al seu. Entre ells ha participat un jove que va assegurar que estava encausat per retirar la bandera espanyola del castell de Montjuïc i col·locar la bandera catalana. "S'equivoquen si amb el sistema policial ens faran quedar-nos a casa", ha manifestat el jove.

DRET A MANIFESTAR-SE.

El portaveu de les entitats convocants, entre les quals es troba Alerta Solidària, Ferran Aguiló, ha assegurat que l'objectiu de la manifestació era "exigir el dret a la manifestació" i ha denunciat l'actuació de la Conselleria d'Interior, que segons ell segueix un "sistema de tancar els manifestants i portar-los allà on ells creuen convenient".

En aquest sentit, Aguiló ha assegurat que amb aquesta manera d'actuar Interior "pretén desmobilitzar a la societat civil que pot ser crítica amb les actuacions polítiques i assenyalar els col·lectius com gent perillosa".

Aquesta activitat de protesta era, segons el portaveu, la segona part de la que es va fer el 17 de juny sota el mateix lema i en què, segons un dels joves participants, "300 persones van quedar segrestades durant tres hores" al carrer, ja que "els Mossos no deixaven ni entrar ni sortir".

Aguiló ha criticat també que la Conselleria d'Interior "dóna llargues" a una norma, que segons ell, obliga els antiavalots a anar identificats, i ha assegurat que "la tranquil·litat que necessiten és anar emmascarats i blindats".

La manifestació ha començat a Plaça Universitat, ha seguit pel carrer Pelai i els manifestants tenien l'objectiu d'arribar fins a la Plaça Sant Jaume de la capital catalana.

Durant la protesta una jove ha llegit un manifest en el qual assegura que "estar presents al carrer, és una necessitat bàsica", i ha afegit que les pràctiques policials denunciades "pretenen estendre l'estat policial encobert en els nostres carrers imposant la por, el control polític i el control social".
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Aunque es cierto que mucha gente fue rapido a cerrarle el paso a los mossos, también hubo una espantada.

Bien, otra cosa, cual era el objetivo? cerrar las ramblas? pues la próxima vez quedamos en ramblas directamente. para qué ir hasta pz universitat? Ni siquiera hace falta una mani desde el punto A al punto B, bastaría con ir ramblas abajo y ramblas arriba para que se nos vea de sobra.
Poble i estat
30 set 2007
"què vol dir això?":
A l'article que has reproduit tant es parla del rebuig al 'poble espanyol' com el 'rebuig a l''estat espanyol'.

Què passa aqui?
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Ostres ara li demanarem a Jaume Roura que sigui un expert en retòrica? A més primer ens haurem d'assegurar que realment es va equivocar oi?

Estic un xic fart d'aquesta gent que sols són solidaris amb els seus amics i es pasen el dia dient-nos el que hem de fer i en el que ens equivoquem sense que mai arribin ells a fer res!
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
lucha de la clase trabajadora no son los nacionalismos,son engendros creados por las burguesias como la mayoria delos independentistas que son hijitos de papa y que un sicoanalisis muy corto les haria sacar a floracion las ideas fascistas en las que se amparan dichas ideas independentistas,por cierto en la cnt habian otros sectores uno de ellos mando asesinar al segundo de ERC cuando proclamaron la Republica Catalana,lo que le obligo marchar se a AFrancia de otra manera se lo hubieran cepillado.A la clase trabajadora no le interesa un Estado Catalan y menos lo que duraria el capital en CAtaluña en caso de independencia,¿que burguesia te crees que financia el golpe de Estado fascista en el 36? que burguesia pidio un golpe de Estado en el 29 a Primo de Ribera y ante que burguesia desfilaron las tropas? El tema de los nacionalismos es una perdida de poder economico de unas burguesias frente a otras en el Estado como esta ocurriendo ahora.¿Porque los carlistas estaban mayoritariamente en Girona,Navarra y Pais VAsco y metian caña al Estado liberal instaurado en España en el XIX .Pero somos libres de opinar o de creer en lo que te apetezca.Yo lo tengo muy claro un nnacionalista es un fascista
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
lucha de la clase trabajadora no son los nacionalismos,son engendros creados por las burguesias como la mayoria delos independentistas que son hijitos de papa y que un sicoanalisis muy corto les haria sacar a floracion las ideas fascistas en las que se amparan dichas ideas independentistas,por cierto en la cnt habian otros sectores uno de ellos mando asesinar al segundo de ERC cuando proclamaron la Republica Catalana,lo que le obligo marchar se a AFrancia de otra manera se lo hubieran cepillado.A la clase trabajadora no le interesa un Estado Catalan y menos lo que duraria el capital en CAtaluña en caso de independencia,¿que burguesia te crees que financia el golpe de Estado fascista en el 36? que burguesia pidio un golpe de Estado en el 29 a Primo de Ribera y ante que burguesia desfilaron las tropas? El tema de los nacionalismos es una perdida de poder economico de unas burguesias frente a otras en el Estado como esta ocurriendo ahora.¿Porque los carlistas estaban mayoritariamente en Girona,Navarra y Pais VAsco y metian caña al Estado liberal instaurado en España en el XIX .Pero somos libres de opinar o de creer en lo que te apetezca.Yo lo tengo muy claro un nnacionalista es un fascista
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
lucha de la clase trabajadora no son los nacionalismos,son engendros creados por las burguesias como la mayoria delos independentistas que son hijitos de papa y que un sicoanalisis muy corto les haria sacar a floracion las ideas fascistas en las que se amparan dichas ideas independentistas,por cierto en la cnt habian otros sectores uno de ellos mando asesinar al segundo de ERC cuando proclamaron la Republica Catalana,lo que le obligo marchar se a AFrancia de otra manera se lo hubieran cepillado.A la clase trabajadora no le interesa un Estado Catalan y menos lo que duraria el capital en CAtaluña en caso de independencia,¿que burguesia te crees que financia el golpe de Estado fascista en el 36? que burguesia pidio un golpe de Estado en el 29 a Primo de Ribera y ante que burguesia desfilaron las tropas? El tema de los nacionalismos es una perdida de poder economico de unas burguesias frente a otras en el Estado como esta ocurriendo ahora.¿Porque los carlistas estaban mayoritariamente en Girona,Navarra y Pais VAsco y metian caña al Estado liberal instaurado en España en el XIX .Pero somos libres de opinar o de creer en lo que te apetezca.Yo lo tengo muy claro un nnacionalista es un fascista
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
lucha de la clase trabajadora no son los nacionalismos,son engendros creados por las burguesias como la mayoria delos independentistas que son hijitos de papa y que un sicoanalisis muy corto les haria sacar a floracion las ideas fascistas en las que se amparan dichas ideas independentistas,por cierto en la cnt habian otros sectores uno de ellos mando asesinar al segundo de ERC cuando proclamaron la Republica Catalana,lo que le obligo marchar se a AFrancia de otra manera se lo hubieran cepillado.A la clase trabajadora no le interesa un Estado Catalan y menos lo que duraria el capital en CAtaluña en caso de independencia,¿que burguesia te crees que financia el golpe de Estado fascista en el 36? que burguesia pidio un golpe de Estado en el 29 a Primo de Ribera y ante que burguesia desfilaron las tropas? El tema de los nacionalismos es una perdida de poder economico de unas burguesias frente a otras en el Estado como esta ocurriendo ahora.¿Porque los carlistas estaban mayoritariamente en Girona,Navarra y Pais VAsco y metian caña al Estado liberal instaurado en España en el XIX .Pero somos libres de opinar o de creer en lo que te apetezca.Yo lo tengo muy claro un nnacionalista es un fascista
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Aqui os dejo una proclama cenetista en la Republica del 36 de sectores de la CNT:

la llibertat de Catalunya portada fins el reconeixement del dret de separació, o sigui d'autodeterminació, és condemnable perquè tendeix a crear noves fronteres i les fronteres són un obstacle per la fraternitat universal. Doncs la C.N.T. s'oposarà per la vaga general i àdhuc per la insurrecció armada, a tot intent d'independència de Catalunya. El règim que convé a Catalunya i a tot Espanya, és el d'una República federal�.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Aqui os dejo una proclama cenetista en la Republica del 36 de sectores de la CNT:

la llibertat de Catalunya portada fins el reconeixement del dret de separació, o sigui d'autodeterminació, és condemnable perquè tendeix a crear noves fronteres i les fronteres són un obstacle per la fraternitat universal. Doncs la C.N.T. s'oposarà per la vaga general i àdhuc per la insurrecció armada, a tot intent d'independència de Catalunya. El règim que convé a Catalunya i a tot Espanya, és el d'una República federal�.
Re: fotografies d'última hora
30 set 2007
Aqui os dejo una proclama cenetista en la Republica del 36 de sectores de la CNT:

la llibertat de Catalunya portada fins el reconeixement del dret de separació, o sigui d'autodeterminació, és condemnable perquè tendeix a crear noves fronteres i les fronteres són un obstacle per la fraternitat universal. Doncs la C.N.T. s'oposarà per la vaga general i àdhuc per la insurrecció armada, a tot intent d'independència de Catalunya. El règim que convé a Catalunya i a tot Espanya, és el d'una República federal�.
Re: fotografies d'última hora
01 oct 2007
Reportatge fotogràfic de la manifestació de dissabte

http://www.flickr.com/photos/setgemossos/
Re: fotografies d'última hora
01 oct 2007
De debó, aquest tema ja està prou discutit, que cadascú pensi el que vulgui, ahir a la mani hi havia anarquistes i independentistes i anavem tots a una. És clar que com anarquistes no volem cap tipus de nacionalisme interclassista ni cap Estat. També estic d'acord amb el que has dit de la burgesia a Euskadi i els carlistes, però el que no pot ser es que diguis que cada independentista és un nazi i un racista o un burgés.Amés d'haver dit això has imposat la teva opinió repetint tres cops el teu missatge. Tu continua discutint per internet que mentrestant nosaltres anem per feina.
Salut
Re: fotografies d'última hora
01 oct 2007
siento que hayan salido tres veces esa opinion,es un error de mi ordenador ya que se cortaba la conexion de internet y de ahi la repeticion.Los nacionalismos y las religiones son los grandes males de Europa y fabricados por las clases propietarias y no tienen nada que ve rcon las clase trabajadora o sea aquellos que no tienen mas que su fuerza de trabajo para subsistir.En la republcia habia mucha incultura de ahi que algunos anarquistas se unieran a los nacionalistas catalanes .Un Anarquista no puede estar del lado de un nacionalista sino mas bien lo contrario combatirlo,eliminar las fronteras,las lenguas,las banderas,etc..
http://struggle.ws/wsm/ws/2002/72/nationalism.html un buen link para pensar sobre el tema
Re: fotografies d'última hora
01 oct 2007
Lo de eliminar les llengues em sembla un desproposit i sincerament no ho entenc (si que es veritat que es defensa l'esperanto, però no va més enllà d'això), tenint en compte que tu parles en castellà, estaries a favor de que el castella s'elimines? segurament no, però a que no diries el mateix si fos el català. Ara pel que sembla, parlar en català i només en català et converteix en un ¨nazionalista¨. Em sembla que t'has equivocat d'ideologia, si l'unic que busques es expressar la teva frustració envers el català des de una suposada perspectiva ¨anarquista¨ per la meva part no cal que et diguis anarquista, tu i jo no juguem a la mateixa lliga. Apàtrides si, però coherents també, les llengues s'han de coneixer totes i punto, acabar amb el nacionalisme no vol dir acabar amb les llengues (que per cert, el teu argument sona a ¨decreto de Nueva Planta¨).Si us plau, fem una mica de critica constructiva!. Amés no crec que es pugui comparar l'Opressió de tot un Estat Espanyol, amb el d'una comunitat com Catalunya ja que aquesta no té la totalitat de les eines repressives.
I lo que dius de la Republica, que jo sapiga la CNT es va aliar amb el POUM només, no sé d'on t'ho has tret el que dius.
Au
Re: fotografies d'última hora
03 oct 2007
You have make up my mind about you,just hiring fascist ideas ,this is want I wanted to know with your pijas ideas,you ara nothing just the idea elaborated by a catalan bourgeois ,this is everything I wantet to know como decia la revista el papus durante la transicion ¡iros al peo fascistas de mierda!VIVA PARRUS
Re: fotografies d'última hora
03 oct 2007
si compañero se trata de una sola lengua en todo el mundo,una sola donde todos los ciudadanos de la tierra se puedan entender,se intento con el esperanto y fracaso pero ees muy facil de entender .Solo una lengua,solo un pais,solo una bandera o dicho de una manera solo un mundo sin paises,sin banderas.Lo decia la cancion de John Lennon :
Imagine there's no countries Imagine que no hay paises
It isn't hard to do Es muy dificil de conseguirlo
Nothing to kill or die for nada por lo que luchar o morir
And no religion too sin Religiones
Imagine all the people Imagina todas las personas viviendo en paz
Living life in peace...
Re: fotografies d'última hora
03 oct 2007
...pero un asesino mato a esa voz lo mismo que tu harias conmigo:aniquilarme porque uso el castellano y eso como a buen fascista le parece mal,pues enterate el castellano lo usan 400 millones de personas por lo que es una herramienta mucho mas democratica para entenderse que otras lenguas que lo que hacen es dividir a las personas cada vez mas.Queria tenerlo claro de que ibais y ahora no tengo duda sois parte de la burguesia catalana,esos que salen en la tv3 todos los dias y los ponen despues programitas en Catalunya Radio y la tv3 y los 365 dias al año diciendo som una nació y imbecilidades por el estilo.Mejor seria compartir los compañeros sexualmente,compartir las cosas,atacar al matrimonio ,a las religiones,al derecho de sucesion,buscar una renta minima para todos los seres humanos,etc.etc.etc...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more