Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sitges Antimonàrquic. Independència i Socialisme!
29 set 2007
Divendres 21-9-07, 20.00hs., a Sitges (Garraf).

Endavant-OSAN, l’ Assemblea de Joves de Sitges i l’ Ateneu Popular de Sitges convocàren una concentració de solidaritat amb en Met a la plaça Cap de la Vila, centre del nucli històric i de la zona comercial del poble.
Gran quantitat de vianants –alguns cridats per la publicitat prèvia, d’altres espontanis- es van aplegar a l’esmentada plaça per presenciar l’acció, durant la qual es llegí un manifest, es cridàren consignes i es cremà una gran corona de cartró daurat.

En acavar l’acte, entre aplaudiments, molts espectadors de totes les edats s’apropàren a la organització per a oferir les seves congratul.lacions i la seva solidaritat, demostrant que Sitges també és antimonàrquic.

Manifest:

“El passat 13 de setembre, en resposta a la presència del Rei d’Espanya a la ciutat de Girona, un miler de persones es van manifestar per expressar el seu rebuig a tal provocació. En finalitzar l’acte, dos militants independentistes cremàren una foto del monarca.

Un dels joves va ser identificat pels Mossos d’Esquadra del Sr.Joan Saura, que no van dubtar en fer entrega de les dades incriminatòries a l’Estat Espanyol, sent coherent així aquest cos amb la seva funció originària, quan –fa gairebé 300 anys!- va ser creat per tal de perseguir les actituts antiborbòniques a la nostra terra;

Botiflers i col.laboracionistes, doncs, des del seu naixement.

Des del Moviment d’Esquerra Independentista volem denunciar l’estat d’excepció i de persecució política que l’Estat Espanyol aplica als Països Catalans, mitjançant eines tant sinistres com ara l’ Audiencia Nacional, hereva directa del Tribunal de Orden Público franquista.

Igualtat, Democràcia i Llibertat d’Expressió són només acudits als llavis d’aquesta gent.

NOSALTRES TAMBÉ SOM ANTIMONÀRQUICS!

NI FRANÇA, NI ESPANYA: PA�SOS CATALANS!

VISCA LA TERRA!!! �
Mira també:
http://es.youtube.com/watch?v=wVXq1IMBUj0
http://www.endavant.org/groups/noticies/setembre2007/croniques_solidaritat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sitges Antimonàrquic. Independència i Socialisme!
30 set 2007
l´acte molt bé. tot i que lo de la corona és un poc cutre. potser hagués estat millor una foto. nops?

en tot cas, felicitats!!!
Re: Sitges Antimonàrquic. Independència i Socialisme!
30 set 2007
Mercès pel comentari.

Potser tens raó amb allò de que haguès estat millor una foto; en tot cas, s'ha de tenir en compte que varem ser els primers en reaccionar -un dia abans de la convocatòria unitaria, que era dissabte- i, davant el desconeixement de com actuaríen els altres nuclis, varem optar per cremar la Corona, igual de simbòlica i què a més a més coincidia literalment amb el lema i el logo de la campanya ("jo també cremo la Corona").

En tot cas, vist com es desenvolupa l'assumpte, us ben asseguro que el proper cop no serem pas tan subtils!!!

Un cop més, doncs, moltes gràcies i tots endavant amb la desobediència!!!

INDEPENDÈNCIA I SOCIALISME! VISCA LA TERRA!
Sindicato Sindicat