Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Una altra agressió feixista!
28 set 2007
Un grup feixista agredeix brutalment el secretari local del BLOC de Mislata

La matinada del passat dijous sobre les dues de la matinada, un grup de joves que es autodefiniren com “fatxes�, van emboscar i van copejar al secretari local del BLOC de Mislata, Santiago Rosado, causant-li lesions i morats en la cara , les costelles i les cames. Rosado no va poder declarar davant la policia nacional de Mislata, perquè cap agent coneixia el valencià.
rosado.jpg
Redacció

La pel·lícula dels fets va ser la següent. Cap a les dues, un grup de joves va llançar tres pedres de gran grandària contra la seu de l'associació artística i musical de Mislata, de la qual Rosado és soci. Al sentir el soroll, les dues persones presents en aqueix moment en el local, van eixir a veure que ocorria, percatan-se que els tres joves causants de l'atac corrien cap al final del carrer.

Rosado i l'altre soci van córrer darrere d'ells per a poder identificar-los. A l'arribar a la carrer Victor Prada, altres quatre joves li esperaven allí i després de realitzar la salutació feixista braç enlaire i identificar-se ells mateixos com “fatxes�, rodeajaren i van copejar Rosado amb ferotgia, fins que aquest va poder fugir corrent de la zona.

En el centre de salut de Mislata va ser atés d'urgència de les contusions, morats i erosions causades. AL personar-se en la comissaria de la policia local de Mislata, el personal allí present li va dir que no entenia el valencià i que a més no tenien perquè entendre'l. Finalment, Rosado va presentar de manera manuscrita la seua declaració davant la policia.

Des del BLOC de Mislata han manifestat la seua absoluta repulsa per aquests fets i van reiterar que han estat moltes les ocasions en les quals han posat en coneixement de l'autoritat municipal la presència d'aquestes bandes de malfactors sense que aquesta haja pres prevenció o amidada alguna contra ells.

A més Rosado ja va ser amenaçat en el fòrum d'España 2000, amenaça que la jutgessa del jutjat nº 2 de Mislata va desestimar. Davant l'habitual d'aquests fets i les reiterades agressions patides per militants del BLOC al llarg dels últims mesos en diverses localitats del país Valencià, van instar a la delegació del govern i a les forces policials que actuen amb diligència contra aquests grups, contra els partits i organitzacions que els emparen i en definitiva contra la ultradreta violenta, xenòfoba, intolerant i feixista.

Cal recordar que a aquesta població de l'Horta Sud José Luís Roberto, amo de Levantina de Seguridad i màxim dirigent del partit feixista España 2000, regenta un restaurant, al qual, segons han denunciat diverses organizatcions antifeixistes acodeix de forma habitual la policia. Alhora, també a Mislata, l'any passat, es van produïr una sèrie d'agressions contra població immigrant i anteriorment l'alcalde del PP havia autoritzat els combats de Vale-Tudo que organitza Roberto, per la qual cosa va ser objecte d'una investigació del programa de Tele 5 "Diario de...".
Mira també:
http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=2612

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una altra agressió feixista!
28 set 2007
Un grupo de ultraderechistas agrede al portavoz del Bloc de Mislata en plena noche

Un grupo de desconocidos agredió la noche del miércoles al portavoz del Bloc en Mislata, Santiago Rosado, en una calle del municipio cuando éste intentaba impedir que volvieran a lanzar piedras contra la sede de una asociación cultural local.
I. O., Mislata Según explicó ayer el propio Rosado, el dirigente nacionalista se encopntraba con otra persona en el interior del inmueble de la Asociación Artística y Musical de Mislata cuando alguien, sobre las dos de la madrugada y desde el exterior, comenzó a lanzar piedras « de gran tamaño ».
« Oimos el estruendo y salimos corriendo para ver a los autores de la agresión, porque no es la primera vez que nos sucede algo así », narró Rosado ayer a Levante-EMV . Al salir a la vía pública, se percataron de la presencia de tres jóvenes que corrían hacia al final de la calle gritando « rojos », « piojosos » e « hijos de p... » y emprendieron una persecución al final de la cual, Rosado y su acompañante -que contestaron gritando « fachas»- se separaron.
Al llegar a la vía Victor Pradera, otros cuatro jóvenes esperaban a Rosado allí -explica- y tras « realizar el saludo fascista brazo en alto e identificarse ellos mismos como fachas gritando 'arriba España' », rodearon y golpearon al joven con los puños y « con saña» , hasta que pudo huir corriendo de la zona. Una vez fuera de peligro, Rosado se desplazó hasta el centro de salud del municipio, donde fue atendido de las contusiones, magulladuras y lesiones causadas en cara, costillas y piernas.
El Bloc de Mislata ha manifestado, en un comunicado, su « absoluta repulsa » por estos hechos y reiteran que « han sido muchas las ocasiones en las que hemos puesto en conocimiento de la autoridad municipal la presencia de estas bandas de malhechores sin que esta haya tomado prevención o medida alguna contra ellos» .
Re: Una altra agressió feixista!
28 set 2007
PROU?")"¿?
Fascistas son los que agredieron a este Sr., Santiago Rosado. Fasistas ingenuos cobardes elementales y MEDIOCRES.
Como MUCHA DE LA púrria que ronda por allá.
Chabales de barrio ignorantes y dominados, manipulados por no se que partido lolal, regional mejor.
Más o menos como los que yo indico en -(...)"PROU¿?" contra los fascistas locales, que andan por aquí. Entendiendo como fascistas locales NO a TOD@S l@S QUE ANDAN POR AQUI SI NO A L@S QUE HAGO REFERENCIA EN:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/318750/index.php
Ya sabemos unos cuant@s que vuestro arte es la manipulación, pero no vamos a caer en la trampa.
COBARDES Y FASCISTAS DIFRAZADOS DE SOCIALISTAS(NAZIS¿?)!!
Mismos metodos (o parecidos), con distintas siglas.
Re: Una altra agressió feixista!
28 set 2007
Xo que dices tu si que eres un motherfucker capullo muxo hablar x alli por balencia pero no teniu prou collons per venir per aki per catalunya o per el pais Basc. Molt parla amb la protecció de la poli. Que carrers ni que tonteries diuen els carrers sempre han sigut i sempre seran dels antifeixistes nomes sortiu per la nit i en grup xk sou tan kagats que sempres necessiteu ser varios contra un.

Mort als feixistes!!

Nazi muerto..
Punk kontento!!
Re: Una altra agressió feixista!
28 set 2007
Putos nazis cobards de merda!
Ja caureu putos acabats farloperos!
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
TENDRIAMOS QUE ORGANIZAR BATIDAS PARA ECHAR ESTOS MONGOLOS, COMIDOS DEL COCO KE SON, LOS NAZIS ESTOS DE MIERDA. ESTO SI ES ESCORIA.
NAZIS DEGOLLADOS TODOS. ME CAGO EN BUESTRA PUTA MADRE, CON LA DE GENTE PASANDO HAMBRE Y BOSOTROS COMIENDO CADA DIA, NAZIS MUERTOS!!!!!!!!!!!!!
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
Atacs amb superioritat numèrica, Sota l'ampar Policial, durant la nit.... Quins Valents que esteu fets aquets Nazis del País Valencià.
Sou una vergonya pels vostres pares i pel poble Valencià.
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
Adolf hitler derrotó a los antifascistas ? Mirate los libros de historia ( esos que tienes en casa de cuando dejastes los estudios en primaria )
En que quedamos retrasados ? soys fascistas o nacionalsocialistas...
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
Jajaja, feu pena guarros. Amb vosaltres si que no n´hem tingut mai ni per començar jajaja, si sempre acabeu pillant, primer va ser la gent de Guerrilleros de Cristo Rey que us reventava el cap a cops de porra, després va vindre la penya de el Frente de la Juventud que per la mateixa rambla a la jovenalla del PSUC i simpatitzants del Frap us destrossava la crisma. Després van sortir els grups de skins, i deixant apart la de centenars de redskins, punkis, okupes, anarkos i demès guarros que han pillat aquests quinze anys, pero moltissims, es van deixar la vida el Guillem i el Roger.
Mai sereu res sense la financiació de la que disfruteu del Sistema i de la proteccio de la policia que tant rebutgeu, sou els mamporrerets que sempre pillen del sistema,sou l´excusa del poder per a embrutar els carrers amb la vostra presencia.Ah i per l´inutil d´aqui a baix, Hitler metió a miles de antifascistas de todos los paises en campos de concentración y la mayoria no salieron vivos ok? Además Alemania invadió Luxemburgo Austria, Checoslovaquia, Dinamarca, Holanda, Belgica, Francia, Albanaia, Grecia, Yugoslavia, y la mitad de la Rusia europea. Y en todos estos paises que invadió a mas de la mitad de antifascistas que pilló (anarquistas, comunistas de la resistencia, antipatriotas aparte de gitanos, judios y homosexuales) se los cargó. Otra cosa mas, Alemania perdió la guerra contra la URSS, pero jamás Rusia a pesar de vencer a Alemania pudo devolverle el puñetazo tan grave que le dió Alemania. Sabes a cuanta gente matáron los nazis en Rusia, pues a 7 millones y medio de civiles y 13 millones y medio de militares, lo que te da una cifra de 21 millones de rusos muertos aparte de los heridos, invalidos y demás. Aunque hay fuentes que hablan que los muertos en Rusia llegaron a los 29 millones y contando las mujeres que murieron en campos, de heridas, violaciones y dramas de la guerra se podria asegurar que 35 millones de rusos perecieron por la agresión alemana.
No, tienes razón Hitler no derrotó a los antifas pero los mató como a chinches.
I sobre la teva pregunta en que si som nacionalsocialistes o feixistes et responc gustosament. El feixisme es la mare de totes les ideologies o branques ideologiques que sortiren després, fou la primera i la fundamental i el nacionalsocialisme es una forma de feixisme, com ho fou també el movimiento de las cruces flechadas a Hongria o com el falangisme a Espanya, tots son fenomens feixistes, encara que el feixisme es bastant propens a la economia i l´estat mentrestant el nacionalsocialisme engloba raça, familia, eugenesia, economia, treball, exercit i fou una especie de religió que girava el seu eix fonamental en la puresa de la raça i en la de crear un estat socialista biologic que asegurés un futur per als nens blancs, i la recuperació dels territoris del Antic Sacre Imperi Romà Germanic aixi com la Drang Nach Osten (la Expansió demografica teutonica cap a l´Est).
Ah i per a que sapigueu com les gasten els nazis russos us deixo aqui una demostració que he trobat per la red.
http://podblanc.ath.cx/node/4360
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
TU:Contesta al de arriba, a mi no.
Si no entiendes nada y tienes un coeficiemnte intelectuaL de -0, aparte de no saber de que va el tema, te CALLAS LA p. boca. No enguarras más el tema CAPULL@!.Estoy tanto en Euskady cuando puedo como en barna Tarragona o Lleida asi que:Que me estas contando¿?Llama nazi a tu gloriosa mama. A mi ni se te ocurra!
Ok¿? 2ANTIkkKAPITAL¿' ENTIENDES¿?
Te lo explico más clarito o asi ya te vale¿?
Hau!
Re: Una altra agressió feixista!
29 set 2007
Jajaja estas hablando del puto cobarde de hitler?ke kuando fueron los rojos a buscarle se cago en las braguitas...fue un perdedor el anormal de hitler se volvio loco porke se vio en la ruina el super ario...jajaja

NAZIS porke no seguis a vuestro lider cobarde y os pegais un tiro como el?

Dais pena soys 4 farlopero sin la eso.
Re: Una altra agressió feixista!
30 set 2007
encara que el BLOC siguin reformistes, hem sembla a mi que en aquests casos Maulets, Endavant i Cajei hauria d´estar al costat dels valents que defensen unes idees en llocs tant putrefactes com Mislata.

E200, DN, AN i demés porcs a la càmara de gas.
Re: Una altra agressió feixista!
01 oct 2007
Comerme el nabo , amparados y una mierda que hubiera hecho la denuncia en español o sea ser el principal idioma de Barcelona vascongadas y valencia.

Pam Pam orellut
Sindicato Sindicat