Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Brutal pallissa a un militant nacionalista
27 set 2007
Un militant del Bloc Nacionalista Valencià de Mislata ha estat brutalment apallissat per feixistes espanyols a l'eixida del centre autogestionat "La quimera"
Segons pareix, uns joves d'entre 16 i 18 anys llançaren cudols a la porta del local a les 02:00 h. En eixe moment, Santi i un company eixiren del local per a veure-li'ls la cara, doncs este tipus de comportament s'havia repetit en eixos joves en més de 10 ocasions i la policia sempre havia tingut com a resposta que, si no els identificaven, ells no podien fer res.

En el moment d'eixir i seguir-los, separats Santi i el company per a cobrir els dos carrers, els xics es posaren a insultar de lluny a Santi al crit de "piojoso" i "rojo", èssent respostos per Santi al crit de "fatxes". En este moment, quatre homes eixiren d'un costat i al crit de "nosotros somos fatxas" i "arriba España" colpejaren a Santi, malparant-li l'ull dret, desgarrant-li part de l'orella dreta i propinant-li diverses patades a terra abans de que ell poguera fugir.

Després d'anar a l'hospital a que li posaren punts i li curaren la resta de ferides, Santi anà a denunciar el fet, resultant-li impossible fer-ho en valencià perquè, segons els policies, cap d'ells l'entenia, raó per la qual redactà ell mateixa la denúncia sense col·laboració de la policia i la presentà en la seua llengua, lamentant també el fet de que se li negara el dret constitucional d'emprar-la.

Tot això succeïx després de que la jutgessa de Mislata absolguera a España 2000 apenes unes setmanes arrere pel haver penjat als fòrums de la seua plana web les dades de Santiago instant a que se li fera "una visita". La jutjessa ni tan sols premetre a Santi parlar al juí.

El mateix José Luís Roberto, president d'España 2000, president d'ANELA (Asociación Nacional Española de Locales de Alterne) i amo, entre d'altres empresses de Levantina de Seguridad, li va advertir a l'eixida del jutjat que es tornarien a veure. La visita, segons pareix, ja l'ha fet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
27 set 2007
Perquè no surten aquestes agresions en els mitjans ? Vosaltres Feixistes sou els Terroristes !

Ànims als companys del País Valencià !
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
feixista espanyol és redundància
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
malparit i catalaniste, també...
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
ese diue "catalanista", troçe de fatxe, ene valenciane t'hoe dice

per a que m'entenguis
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
Totalment d'acord mentre a València hi ha un terrorisme nacionalsocialista, que ha arribat a posar explosius fins a 5 vegade sen un any en una mateixa oficina d'immigració i la policia du que són cosas de crios i passa d'investigar... i els jutges i periodistes callen i parlen de la crema de fotografies com a actes de terrorisme...
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
http://www.antifeixistes.org/
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
El dia que la cosa peti descubrireu qui es mes terrorista, o vosaltres o nosaltres, en tot cas, ara mateix al carrer us humilem cada cami que us creueu al nostre camí.Catalunya espanyola, feixista, proletaria, racista i republicana.
READY TO RUMBLE
http://media.putfile.com/piddles-show-video

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more