Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Brutal pallissa a un militant nacionalista
27 set 2007
Un militant del Bloc Nacionalista Valencià de Mislata ha estat brutalment apallissat per feixistes espanyols a l'eixida del centre autogestionat "La quimera"
Segons pareix, uns joves d'entre 16 i 18 anys llançaren cudols a la porta del local a les 02:00 h. En eixe moment, Santi i un company eixiren del local per a veure-li'ls la cara, doncs este tipus de comportament s'havia repetit en eixos joves en més de 10 ocasions i la policia sempre havia tingut com a resposta que, si no els identificaven, ells no podien fer res.

En el moment d'eixir i seguir-los, separats Santi i el company per a cobrir els dos carrers, els xics es posaren a insultar de lluny a Santi al crit de "piojoso" i "rojo", èssent respostos per Santi al crit de "fatxes". En este moment, quatre homes eixiren d'un costat i al crit de "nosotros somos fatxas" i "arriba España" colpejaren a Santi, malparant-li l'ull dret, desgarrant-li part de l'orella dreta i propinant-li diverses patades a terra abans de que ell poguera fugir.

Després d'anar a l'hospital a que li posaren punts i li curaren la resta de ferides, Santi anà a denunciar el fet, resultant-li impossible fer-ho en valencià perquè, segons els policies, cap d'ells l'entenia, raó per la qual redactà ell mateixa la denúncia sense col·laboració de la policia i la presentà en la seua llengua, lamentant també el fet de que se li negara el dret constitucional d'emprar-la.

Tot això succeïx després de que la jutgessa de Mislata absolguera a España 2000 apenes unes setmanes arrere pel haver penjat als fòrums de la seua plana web les dades de Santiago instant a que se li fera "una visita". La jutjessa ni tan sols premetre a Santi parlar al juí.

El mateix José Luís Roberto, president d'España 2000, president d'ANELA (Asociación Nacional Española de Locales de Alterne) i amo, entre d'altres empresses de Levantina de Seguridad, li va advertir a l'eixida del jutjat que es tornarien a veure. La visita, segons pareix, ja l'ha fet.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
27 set 2007
Perquè no surten aquestes agresions en els mitjans ? Vosaltres Feixistes sou els Terroristes !

Ànims als companys del País Valencià !
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
feixista espanyol és redundància
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
malparit i catalaniste, també...
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
ese diue "catalanista", troçe de fatxe, ene valenciane t'hoe dice

per a que m'entenguis
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
Totalment d'acord mentre a València hi ha un terrorisme nacionalsocialista, que ha arribat a posar explosius fins a 5 vegade sen un any en una mateixa oficina d'immigració i la policia du que són cosas de crios i passa d'investigar... i els jutges i periodistes callen i parlen de la crema de fotografies com a actes de terrorisme...
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
http://www.antifeixistes.org/
Re: Brutal pallissa a un militant nacionalista
28 set 2007
El dia que la cosa peti descubrireu qui es mes terrorista, o vosaltres o nosaltres, en tot cas, ara mateix al carrer us humilem cada cami que us creueu al nostre camí.Catalunya espanyola, feixista, proletaria, racista i republicana.
READY TO RUMBLE
http://media.putfile.com/piddles-show-video
Sindicato Sindicat