Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Jo també hi era! Els catalans/es no tenim reis!
26 set 2007
Jo també hi era
Zm9l_52540_6508_1.gif
39760_Antimonarquic-escacs.jpg
14 Set, 2007
Jo també hi era!!

La nota de la fiscalia de l'Audiència Nacional españyola on s'ordenava obrir una investigació sobre els fets de la passada nit a Girona, m'ha recordat l'empresonament que van pati els companys i les companyes dels Indepependentistes del Països Catalans (IPC), la primavera de 1982, pel sol fet de portar una pancarta que posava INDEPENDÈNCIA.Si no recordo malament, l'any 82, ja havia mort aquella persona al llit, el Tejero havia fet de les seves i la LOAPA s'aferrava amb aquell "cafè per a tothom". Com veieu les coses no han canviat gaire.

Des d'ençà l'aprovació de Constitución i l'Estatut del 79, la majoria de companys i companyes que portaven la pacarta ja van deixar constància que amb els estatuts no s'anava en lloc.

I em perdut un temps preciós en discusions a la xarxa, al cafè i a tot i dret parlant del nou estatut, mentre ens feien combregar tots i totes en rodes de molí.

Tant és així que fins i tot, aquells que ens havien d'obrir les portes del procés d'alliberament van anar a Espanya dient que no es pretenia trencar la Unitat d'Espanya, que el nou estatut servia per encaixar el poble català a la "gran madre patria", carregant-se d'aquesta manera els anys de lluita per la ruptura.

No han tingut prou amb això que van fer president a una persona ambiciosa que aspira assolir la presidència d'Espanya. Un inepte, però intel·ligent. Ho va demostrar l'11 de setembre lliurant les medalles d'or al Pujol i Maragall, i aquests dos "..." per haver acceptat.

Aquestes són unes pincellades per demanar dues campanyes, la primera:

Treure Montilla del govern de la Generalitat i l'altra, en solidaritat amb els companys i companyes de Girona, encetar de nou aquella campanya que es va generar al 82 per l'empresament del companys i companyes de l'IPC. La campanya portava com a lema "Jo també hi era", per antimonàrquic i no espanyol. A més, remarquem que els borbons són aquella gent de sang blava que ens va arrassar amb el dret conquesta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jo també hi era! Els catalans/es no tenim reis!
26 set 2007
hem tingut comte que es el mateix :/
Re: Jo també hi era! Els catalans/es no tenim reis!
26 set 2007
La història es repeteix
Sindicat Terrassa