Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
L'skin absolt en el Cas Roger tornarà a ser jutjat
26 set 2007
·Segons el TSJC el jurat popular no va votar si Emilio Cortés era culpable o no i eleva a quinze anys la pena per Aitor Dávila

La polèmica sentència en el Cas Roger torna a crear controvèrsia després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi declarat la "nul·litat parcial" d'aquesta decisió. El neonazi Emilio Cortés va ser exculpat el novembre de 2006 per un jurat popular i pel magistrat de l'Audiència de Barcelona que jutjava el seu paper i el de l'autor material, Aitor Dávila, en l'assassinat del jove gracienc Roger Albert el 15 d'agost de 2004. El judici contra Cortés es repetirà per un defecte de forma i d'altra banda, Dávila patirà un augment de pena: d'11 anys fins a 15 de presó. Tot i l'autoria de Dávila, el jutge que va sentenciar en el Cas Roger no va tenir en compte 'detalls' com un molt concret. Emilio Cortés va ser la persona que va comprar el ganivet esbudellador d'animals usat en l'assassinat.

Notícia publicada a www.transversalweb.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'skin absolt en el Cas Roger tornarà a ser jutjat
27 set 2007
Més enllà d'aquest debat... algú creu que aquest personatge va matar al Roger arrel d'una discussió política? que amb paraules no va tenir prou per defensar no sé quina raça? en fi... Mort al feixisme i visca l'Anarquia!
Re: L'skin absolt en el Cas Roger tornarà a ser jutjat
27 set 2007
A la merda la teva puta anarquía i a la merda el Roger i tots els porcs antifeixistes.De moment qui va pillant aneu sent vosaltres, i es que qui a ferro mata a ferro mor. Vosaltres aneu sembrant deiscordia fills de puta, segui obeint al Sistema que tant be us financia, nosaltres seguirem destrossant-vos la vida.
Amunt el feixisme
Amunt Europa Blanca i Revolucionaria
Sindicato Sindicat