Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
[Eixample] Presentació de campanya: reciclem el seu negoci, construïm el nostre oci!
25 set 2007
L'Aassemblea de Joves de l'Eixample Nord (AJEN) engega aquest mes de setembre la nova campanya local que, sota lema “Oci o negoci?� pretén denunciar la manca d'alternatives a l'oci consumista i alienant al qual tenim accés les joves avui en dia.
oci_presentacio.jpg
campanya_oci.pdf
campanya_oci.pdf (1,87 MiB)
La data que s'ha escollit per presentar-la és el proper dissabte 29 de setembre a l' Av. Gaudí amb Provença. S'iniciarà la jornada a les 12 h amb una xerrada a càrrec de dos membres de l'assemblea i a continuació hi haurà un dinar popular (14 h). L'acte es tancarà tot seguit amb l'actuació musical d'un cantautor.

A través d'aquesta campanya, l'assemblea de joves pretén fer reflexionar al jovent del barri sobre tot allò que té a veure amb el seu temps lliure, sovint convertit en temps buit utilitzat per a evadir-se o desconnectar de la pressió diària. A més, per tal de motivar aquesta reflexió i conscienciació s'ha editat un llibret informatiu en el qual es fa un anàlisi de l'oci que se'ns ofereix, dominat pel sector privat i basat en el consum. Al mateix temps, però, també es deixa clar per quin oci apostem: aquell que ens enriqueixi com a persones i com a col·lectiu, que obri els ulls a la realitat i que sigui crític amb l'actual model consumista i homogeneïtzador.
Mira també:
http://www.joveseixample.cat
http://www.cajei.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Eixample] Presentació de campanya: reciclem el seu negoci, construïm el nostre oci!
26 set 2007
Haveure si canvieu cap dia! Teniu les dues coses a les kafetas: oci (bebent i fumant) i negoci (venent cerveses i cocacoles)
Re: [Eixample] Presentació de campanya: reciclem el seu negoci, construïm el nostre oci!
26 set 2007
que verguenza
Re: [Eixample] Presentació de campanya: reciclem el seu negoci, construïm el nostre oci!
26 set 2007
Critica normal de la que totdona es conscient q algu hi arribaria! Facil fer critiques daquest estil, conscients d'aixo tireu endavant la campanya que es prou compromesa i estic convençuda q la dureu amb el cap ben alt i sabreu fer les coses ben fetes! Salut, força i endavant amb la vostre campanya!
Sindicat Terrassa